2777
2789

آخ استانه مظلومم 😭 استان من جاییه  که جووناش بابمب ساعتی سروکاردارن روزی چند نفر تواین راه جان خودشونو از دست میدن  خواهشا نترکونین دلم خیلی گرفته همونطورکه میدونین تواستانم بخاطر بی آبی خشک شدن زمینای کشاورزی  ونبود شغل جوونامون اکثر توکارخطرناک سوخت کشی هستن 

تو راهی قدم گذاشتن 

که روزانه چن نفر یابراثر شلیک گلوله مامورین از دست میرن یا چپ یاتوتصادف آتیش میگیرن جزغاله میشن عزیزانشون تاآخر عمر توحسرت آخرین دیدارشون میمونن 

بازم براچندمین بار چن روز پیش توشهرمون یه تازه ودامادو دوتاداداش ویکی دگم قراربود چن روزه دگه عروسیش بشه باهم آتیش گرفتنو...😭😭😭

لینکو ببینینـ خواهشا😪

https://www.aparat.com/v/jqtbg/مولوی_خلیل

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.aparat.com/v/jqtbg/مولوی_خلیل

ابی نشد چرااا؟؟

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
خیلی سخته😔😔

خیییلی 😭

چن وقت پیشم از اقوامـ مامانم۲نفر توآتیش گرفتن 

یکیشون زنش سکته کرد الانم فلجه وزمینـگیر 

خیییلی جوون😰

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ابی نشد چرااا؟؟

نمیدوم چرا 

میتونی کپی کنی بعد ببینی

ما هم، دقیقن نقطه مقابل جغرافیایی شما، قتل‌عام روزانه‌ی کولبرها رو داریم، اسم قاچاقچی روشون گذاشتن و با همین یک کلمه تمام بار این کشتن‌های بی‌رحمانه رو از دوش خودشون و افکار عمومی برداشتن.

ما هم، دقیقن نقطه مقابل جغرافیایی شما، قتل‌عام روزانه‌ی کولبرها رو داریم، اسم قاچاقچی روشون گذاشتن و ...

آخ آخ دست رودلم ـنزار 

اتفاقا از کردای عزیزمونم هس  اینجا اومدن سوخت کشی میکنن

هم استانی عزیزلینکت آبی نیس

نمیدونم چرا 

هرکارکردمـنشد😪

مرزهای غرب و شمال غربی ایران کردستان و آذربایجان غربی

مستناداشو دیدم وگریه کردم 

ازاین رنج مردممون 😭