2777
2789
عنوان

توبلوچستان جوانی به اسم قاچاقچی نداریم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 74 پست
آره میفهمم چقدر جوونای اونجا مظلومن یکی ازاقوام ماهم اونجا کارمیکنه

متاسفانه هرجا اسم از استانمون باشه اولین چیزی که توذهن وسرزبونشون میاد قاچاق وناامنیه 

نمیدونن که حالمونو نمیبینن 😭

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

همه شهرها مشکلات دارن درحال حاضر زندگی فقط تو کلانشهرها جریان داره، چند وقت پیش رفتیم جایی مسافرت  هرجا رو نگاه میکردی اب از زمین بیرون میومد و چشمه و ابشار بود مادرم به محلیا گفت خوشبحالتون چه جای زیبایی زندگی می کنین خانم جواب داد توش ما رو کشته بیرونش شما اینجا همه بیکار هستن شغل وجود نداره اکثر خانواده ها با فقر شدید گریبانگیر هستند پولی نیست کشاورزی کنیم وام می گرفتیم واسه کشت محصول ما رو نمی خریدن از خارج وارد می کردن کلی ضرر دادیم اونقدر که حالا به نون شب تو این شهر مردم محتاج شدن و کلی هم وام بدهی داریم، 

شما میگی اب نیست اونا زندگیشونو اب برده

حداقل شما قاچاق رو دارین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سوخت کشی یعنی چی؟ یعنی سوختو کجا میبرن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خدا خودش کمکتون کنه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
همه شهرها مشکلات دارن درحال حاضر زندگی فقط تو کلانشهرها جریان داره، چند وقت پیش رفتیم جایی مسافرت &n ...

نمیخام این قاچاقمـ نباشه 

روزی چندین نفر جسد جزغاله تحویل بگیریم خوبه بنظرت؟؟

که اینقددرصد سوختگیش بالا باشع که نه کفن بشن ونه غسل فقط توپارچه بپیچن ودفن کنن  که حتی نتونن دست وپاشونوراست کنن خیلی وحشتناکه بخدا 

انواده ها زاررر میزدن بزارین ببنیم براآخرین بار آخرین دیدار 

نتونستن به کسی نشون بدن 

واقعا وحشتناکه نمیتونین تصور کنین 

من حاضرم ازگشنگی بمیرم اما تواین راه کسی قدم نزاره از عزیزام 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

متاسفانه هرجا اسم از استانمون باشه اولین چیزی که توذهن وسرزبونشون میاد قاچاق وناامنیه  نمیدونن ...

من علاقه مند سفرم به شکل پیادن و کوله گردی و دوچرخه و...

میدونم یکی از بهترین و امن ترین استانها استان شماست

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
متاسفانه هرجا اسم از استانمون باشه اولین چیزی که توذهن وسرزبونشون میاد قاچاق وناامنیه  نمیدونن ...

داداشامم  اونجا  سرباز بودن    یکیشون   جکیگور    یکیشون  نگور    فکر کنم  درس نوشتم   خیلی   از اوصاع  اونجا بد حرف میزد  ک   اب اشامیدنی ندارن    امنیت  ندارن    اب و هوا ش  افتضاحه     

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔

والا شوهر من اونجا بود اونام خیلی مظلوم نبودن هر روز نشون میکردن یکی از سربازای بدیخت برج نگهبانی مرز رو میزدن یا پاسگاها رو بک کل منفجر میکردن

عزیزم سوخت کشی یعنی چی؟ یعنی سوختو کجا میبرن؟

یعنی گازوییل ونفت میبرن  مرز پاکستان 

توجاده ی مرگ وبابمب ساعتی 

مستناداشو دیدم وگریه کردم  ازاین رنج مردممون 😭

حالا بعضیا باآتیش سوختن....بندخدادزدی کنن میگن دزدن.واقعاچیکارکنن.ولی اونایی ک سراشونو بریدن چی!!!پسرخالمو۶ماه پیش.....

یعنی گازوییل ونفت میبرن  مرز پاکستان  توجاده ی مرگ وبابمب ساعتی

خب اینکه میشه همون قاچاق سوخت دیگه نه؟

کارشون غیرقانونیه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من علاقه مند سفرم به شکل پیادن و کوله گردی و دوچرخه و... میدونم یکی از بهترین و امن ترین استانها اس ...

قدمت روچشم عزیزم 

داداشم زاهدان درس میخونه میگه هر چن وقت داریمـ از این مسافرا کع پیاده میان 

میان از مسجد بزرگ اهل سنت ایران بنام مسجد مکی دیدن میکنن