2821
2789
عنوان

وزن دهی نوزاد ۲۰روزه

301 بازدید | 7 پست

پسرم ۳۴۰۰دنیااامدش الان بعد ۲۱روز شده ۳۷۰۰ بنظرتون کم وزن گرفته

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

روزی ۳۰ گرم باید وزن بگیره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
روزی ۳۰ گرم باید وزن بگیره

عزیزم میشه بگی صبحونه چ ب نی نی میشه داد.راستی ماست و پنیر از چ وقت میشه بهشون داد.

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میشه بگی صبحونه چ ب نی نی میشه داد.راستی ماست و پنیر از چ وقت میشه بهشون داد.

از ۷ ماهگی ماست پروبیوتیک شروع کن. از ۱۰ ماهگی پنیر پاستوریزه.

صبحا نون و پنیر. اوت میل . پوره چند نوع میوه . خودم کیک میپزم با کره و زرده تخم مرغ . شیر موز با شیرخشک

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
از ۷ ماهگی ماست پروبیوتیک شروع کن. از ۱۰ ماهگی پنیر پاستوریزه. صبحا نون و پنیر. اوت میل . پوره چند ...

اوت میل چیه؟ دستور پخت کیک رو میشه بگی.نسبت موز و شیرخشک چند باید باشه یعنی چ مقدار موز و شیر خشک.مرسی خواهر

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه   .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدم‌های نازت تو هست پرتقال شیرینم.

از ۷ ماهگی ماست پروبیوتیک شروع کن. از ۱۰ ماهگی پنیر پاستوریزه. صبحا نون و پنیر. اوت میل . پوره چند ...

میوه بد نیست برا اول بنظرت.چ میوه ای بهتره .چقد سوال پرسیدم

اوت میل چیه؟ دستور پخت کیک رو میشه بگی.نسبت موز و شیرخشک چند باید باشه یعنی چ مقدار موز و شیر خشک.مر ...

عزیزم بخدا من همش از گوگل سرچ میکنم و برا دخترم درست میکنم.‌چون بچه اولم. کسیم اطرافم مثل خودم وسواس نداره تو تغذیه بچه‌ . شماهم سعی کن سرچ کنی ببینی چی برلش خوبه

عزیزم بخدا من همش از گوگل سرچ میکنم و برا دخترم درست میکنم.‌چون بچه اولم. کسیم اطرافم مثل خودم وسواس ...

منم چون کسی رو ندارم اطرافم ازش

کمک بگیرم پرسیدم.ممنون 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز