2777
2789
عنوان

چیکار کنم 14 کیلو چاق بشم و بمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4700 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی من از ژله و پاستیل متنفرم یه بار شوهرم واسم پاستیل خرید همشو ریختم بیرون ژله که ...

خوش به حالت

کاش منم مثل شما بودم

بخند ، بلندتر بخند تا عادت کنے بہ خندیدن ، دنیا اونقدر هم کہ فکر مےکنے جدے نیست
خوش به حالت کاش منم مثل شما بودم

اخه پاستیل بنظرم یه چیز لزجه که درست جوییده نمیشه و کلا یجوریه ژله هم همینطوریه 😂😂😂

از انبه و خرمالو هم بدم میاد اوناهم لزجن 😞😞

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اخه پاستیل بنظرم یه چیز لزجه که درست جوییده نمیشه و کلا یجوریه ژله هم همینطوریه 😂😂😂 از انبه و خر ...

منم انبه رو دوست  ندارم

یه کاری کن

پاستیل کوچیک بگیر مثل قرص بخور

اصلا نجو

فکر کن داروه

خوش به حالت

منم انبه رو دوست  ندارم یه کاری کن پاستیل کوچیک بگیر مثل قرص بخور اصلا نجو فکر کن داروه ...

😂😂 مگه مجبورم اخه

خوشبحال تو عزیزم که انقدر خوش اخلاقی😍

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
😂😂 مگه مجبورم اخه خوشبحال تو عزیزم که انقدر خوش اخلاقی😍

فدات گلم

اتفاقا کمکاری تیروئید دارم حسابی بد اخلاقم

چون صورتو پر میکنه و ضد چروک هست میگم اینجوری بخور

بیا صورت عوضی 😆

فدات گلم اتفاقا کمکاری تیروئید دارم حسابی بد اخلاقم چون صورتو پر میکنه و ضد چروک هست میگم اینجو ...

اره خیلی شنیدم واسه پرکردن صورت مخصوصا ژله رو، مرسی دوستم😍