2777
2789
عنوان

چیکار کنم 14 کیلو چاق بشم و بمونه؟

4700 بازدید | 45 پست

سلام توروخدا راهنماییم کنین سرلاک خوردم شیر خشک خوردم ولی بازم یه مدت خیلی کوتاهی بوده 

دوس دارم چاق بشم و بمونه و لاغر نشم

قرصم از عوارضش میترسم

پودر چاقی هم زیاد خریدم ولی فایده نداره

یه صلوات مهمونم کنین لطفا🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره ،من که حامله شدم زایمانم کردم همینجوری لاغرم😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

مشکل منم هست لایک کنید لطفااا

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
نه دیگه نامردی نکن نصف نصف بهش بدیم 

باشه من به ۷کیلوام راضیم.اگه ۷کیلو کم بشم که دیگه عالی میشم.والا من دارم قرص میخورم کم بشم بعد یه سریا در حسرت چاقین.قربون خدا برم واقعا

نصفه شب بستنی بخور و بخواب

هی خواهر کاش با یه بستنی کار راه میفتاد 

ما لاغرا صبح تا شبم بخوریم انگار تبدیل به نور میشه😣

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍