2777
2789
عنوان

ویار

206 بازدید | 13 پست

سلام

بچه ها ویار بارداری همون میل داشتن همیشگیه یا باید خیلی خیلی هوس یه چیو بکنی؟

حالتای ویار چه جوریه؟ برا آدم عجیبه که اینقد یه چیو میخاد؟ یا نه معمولی فلان چیزو میل داری

آیا تو بارداری مدام تو چن روز یه چیزی رو هوس میکنی؟ یا نه تا میخوری ازش سیر میشی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چند روز پیش هوس شدید بلال داشتم الانم دارم اصلا سیر نمیشم  به شوهرم ویار ندارم اتفاقا دلمم براش تنگ شده دو روزه ندیدمش  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

منم تا 19 هفته ویار شدید استفراغ روزی چندین بار دکتر قرص ب 6 و آمپول و دمیترون داد اصلا فرق نکرد ک نکرد میل ب هیچی نداشتم از گشنگی تب میکردم از هفته 20 بهتر شدم شکرخدا ا تهوع کم دارم ولی گلاب ب روت نزدیکه استفراغ ندارم. و خورد و خورکمم بهتر شده

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
منم امروز پدرم درومد از تهوع هیچی هم نمیتونم بخورم😢😢😢

شما که هفته 13-14 باید تموم بشه یه سوالی ممکنه قلب تشکیل نشه ولی حالت تهوع هی شدیدتر بشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

[QUOTE=104767916]من چند روز پیش هوس شدید بلال داشتم الانم دارم اصلا سیر نمیشم  به شوهرم ویار ندارم اتفاقا دلمم ب ...[/QUOTE

وای سربارداری اولم زمستون هوس گوجه سبز کرده بودم هیچانبود.آخرش مادرشوهرم خونش روستاس اون گفت من تواب نمک نگه داشتم شوهرم رفت اوردیدونه خوردم بااون ویارم تموم شد

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
شما که هفته 13-14 باید تموم بشه یه سوالی ممکنه قلب تشکیل نشه ولی حالت تهوع هی شدیدتر بشه؟

اره هفته چهاردهم هستم بهتر شده بودم باز دوباره دو سه روزه شدید شده رفتم دکتر میگه طبیعیه تا اخر چهار ماه 

مال من ک قلبش تشکیل شده غربالگری اولمم همه چیش خوب بود 

اره هفته چهاردهم هستم بهتر شده بودم باز دوباره دو سه روزه شدید شده رفتم دکتر میگه طبیعیه تا اخر چهار ...

من فردا برای سونو قلبش میخوام برم  واسه همین پرسیدم استرس دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سترس نداشته باش اروم باش انشاالله ک تشکیل شده قلبش

قلبش تشکیل شده بود   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40