2777
2789

حتی به خودت هم اعتماد نکن

همین خودت نه صرفا شما اصلا خودم همه ممکنه فردا بذاری کنیم و برگردیم به پنج سال قبل فکر کنیم بگیم ۵ سال پیش اگه یکی این کارو میکرد ازش متنفر بودم

الان خودم کردم

هیچکس رو قضاوت نکنین

ممکنه خودتون فردا تو موقعیت اون قرار بگیرین

بحث اعتماد ...حتی به خودت اعتماد نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف گوش نکرد حالم ازش بهم خورد شستمش گذاشتمش کنار

با ی بار دوبار حرف درست نمیشه.  من دوست صمیمیم بود البته. باهزار بدبختی ازون منجلاب کشیدمش بیرون . هیشکیذهم خبر نداشت و خبر نشد

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
با ی بار دوبار حرف درست نمیشه.  من دوست صمیمیم بود البته. باهزار بدبختی ازون منجلاب کشیدمش بیرو ...

حتی پای معاشقه هم رفته شایدم رابطه کامل خیلی سعی کردیم منو دوستام هیچ طوری نشدکلا اون روشو دیدیم

میشه واسه اینکه حاجتام روا شن دعا کنین
ی چیزی یاد گرفتن بما چه .ب تو چه .همه جا ب کار میبرن 

واقعا موافقم.  با همین بماچه بتوچه برکت رخت بسته.  بعدم امر ب معروف و نهی از منکر چی میشه

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆