2777
2789

خنده ی مامانم ودل خوشش بعد همسرم وبعد پسرتوراهیم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دوس ندارم کسی دلخوشیم باشه..فقط خودم باشم..دوس دارم صب با ذوق پاشم واسه هدفم تلاش کنم شبا از خستگی ...

لعنت به روزمرگی.منم دوست دارم صبح زود بیدار شم ،شبها زود بخوابم اما نمیشه همش زندگی عجله ای اما با این حال دلخوشی هام.زیادند خداراشک،

یمدت برام همه چی تکراری بود چن ماه پیش..اردیبهشت بود گفتم خدایا یه معجزه این کن چقد بی مزه شده یه اتفاق جدید... یهو نمیدونم چیشد عاشق شدم عاشقم شد 

❤چه دلخوشی بهتر از اینکه بدونی خدا همیشه کمکت میکنه همه جا داره میبینتت😘😘  من حتی خیلی وقتا ...

اخه میدونی یه چنتا چیز میز ازش خاستم ازون بچگی میخاستم دقیقا بر عکسش اتفاق افتاد..هیچوقت حسرتشون از دلم بیرون نمیره وگرنه خیلی باهم خوب بودیم

اخه میدونی یه چنتا چیز میز ازش خاستم ازون بچگی میخاستم دقیقا بر عکسش اتفاق افتاد..هیچوقت حسرتشون از ...

اره  خب بعضی وقتا ادم ممکنه نا امید بشه 

لازم نیست حتما همیشه قربون صدقه خدا رفتا 

اگه الان نریزن سرم من حتی خیلی وقتا از خدا گلایه میکنم 

باهاش دعوا میکنم😅😅انگار که رو به روم نشسته سنگمم نکرده😉هر چیم خواستم دیر یا زود بیشترشو داده💝مطمینم بقیشم میده . فقط هر چیزی به وقتش 

با خدا دوست باش هر جوری که خودت صلاح میدونی جنس دوستی هر کس با خدا فرق داره 

ففط بدون خدا عاشقه بنده هاشه پشت هیچکسو خالی نمیکنه هیچ کسو😍❤