2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا ازمایش دادی؟منم چن وقته سینه هام درد میکنه ینی ممکنه چیزی باشه؟ماما رفتم گف چیزی نیست اگه میخای مطمئن بشی ازمایش بده هزینش چقد شد

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

منم پارسال عمل کردم توسینم ی چی بود گرد.دست ک میزدم معلوم بود رفتم دکتر گفت برو سونو ۳جا رفتم سونو ک‌مطمئن شم ۳تاشونم گفتن خوش خیمه..توسونو چیزی نگفتن بهت؟

یه صلوات مهمونم کنید💕

استارترجان جواب سوالمو میدی؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
عزیزم چرا ازمایش دادی؟منم چن وقته سینه هام درد میکنه ینی ممکنه چیزی باشه؟ماما رفتم گف چیزی نیست اگه ...

واس من پارسال ۱۰۰و خورده ای شد...سینم درد میکرد دست ک میزدم ی چی حس میکردم

یه صلوات مهمونم کنید💕
واس من پارسال ۱۰۰و خورده ای شد...سینم درد میکرد دست ک میزدم ی چی حس میکردم

یه چیری هست اما ماما گف اون غدد شیر دهیه اما دردش نمیدونم چرا خودمم 20سالمه

عزیزم چرا ازمایش دادی؟منم چن وقته سینه هام درد میکنه ینی ممکنه چیزی باشه؟ماما رفتم گف چیزی نیست اگه ...

عزیزم فرو رفتگی نوک سینه و برامدگی سینه و و نمونه برداری گرفتن فقط جوابو فردا دکتر متخصص میگه نمیتونم تا فردا صبر کنم هزینشم ۱ملیون شد 

یه چیری هست اما ماما گف اون غدد شیر دهیه اما دردش نمیدونم چرا خودمم 20سالمه

ب من گفت واس همینه ولی من مجرد بودم گفت عمل نکنی‌مشکل نداره ولی بعد ها ک خواستی شیر بدی جلوشو میگیره من عمل کردم

یه صلوات مهمونم کنید💕