2777
2789

در خواب یا کما 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

میشه برام تعریف کنید البته اگه زحمتی نیست

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 
من چندسال پیش کمابودم فقط بعدچندهفته که کابودم موقع بهوش اومدن یهوتواون عالم خواب وبیهوشی یاهرچی دست ...

چه جالب

پارسال حامله بودم و هنوز جنسیت بچم معلوم نبود خواب مادر بزرگم و دیدم چهار ساله فوت کرده دیدم تو یه اتاق نشسته من رفتم داخل بهش نون دادم یه پیر زنم کنار پنجره نشسته بود پاهاشو دراز کرده بود مادر بزرگم دستش و گذاشت رو شکمم گفت بچت پسره بعد خندید یکی بهم گفت دیگه وقتت تموم شده برو بیرون بعد خود به خود یه صداهایی اومد و من از اونجا دور شدم وسط یه جایی شبیه باغ بود ولی درختش کم بود که در ضمن مادر بزرگم اون زنه رو نشونم داد گفت این دوستمه که وقتی بیدار شدم به مامانم گفتم مامانم گفت کنار قبر مادر بزرگم یه زن دفن کردن که قدیما با مادر بزرگم همسایه و دوست بودن 

دوستای گلم دین یه چیزیه ک ساخته ذهن ماادماست و واقعی نیست همه چی تلقینه دین چیزیه ک ادما برا جواب دادن ب سوالای ذهنشون ک نمیتونن درکش کنن ساختن ن خدایی وجود داره ن اون دنیا حتی کتاب دین ما خودش دارای یه سری لشتباهاته مثل مرد سالاری

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65
😊هنوز ذهن ما برای فهم اینا ب تکامل نرسیده

گلم قرآن چی اونم قبول نداری؟؟عزیزم یکی مارو خلق کرده اون دنیارو نمیدونم هست یا نه ولی مطمئنم خدایی هست از صمیم قلب میگم و هیچ علمی نمیتونه اینو منکر بشه

پارسال حامله بودم و هنوز جنسیت بچم معلوم نبود خواب مادر بزرگم و دیدم چهار ساله فوت کرده دیدم تو یه ا ...

ممنونم ازت 😃😘