2777
2789
عنوان

خانوما کیا غیرت الکی دارین😖😖😖

401 بازدید | 32 پست

من خیلی الکی غیرت دارم مثلا یادمه شوهرم برای کاراش رفته بود دانشگاه(بعد چون بعد دانشگاه با من ازدواج کرره بود کسی خبر نداشته متاهله)بعد تو دانشگاه یکی از همکلاسیای دخترشو میبینه با هم حرف میزنن بعد مثل اینکه دختره وسط حرف ول میکنه میره اینام توی گروه بودن دختره ایدی شوهرمو پیدا میکنه پیام میده با کلی عشوه ببخشید من یکدفعه رفتم و فلان و بهمان این موضوع مال یه سال پیشه 

ولی من انقدر باهاش دعوا کردم که خدا میدونه گفتم اگه تو کاری نمیکردی اون عشوه نمیومد😐میدونم الکیییب حساسم خیلی بیخوده ولی ناراحت میشم زوووود چیکار کنم اونم حس میگرفت

با اینکه من خودم فوق العاده روشن فکرما😶ولی از اونجایی ک قبلا یه شیطونی کرده بود نمیتونستم اعتماد کنم بهش

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اینجور نیستم

حساس میشم گاهی ولی بیشتر هورمونیه

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
منکه شدیدااااااااااا غیرتی ام 

من نمیخواااام باشم چون خودش میگفت اه خیلی حساسی اون چیکار من داره من نمیخوام اینجوری باشم میخوام اون هرکار کرد برام مهم نباشه

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

من خیلی حساسم

چن روز پیش من داشتم یه کلیپ از سیرین عبدالنور میدیدم بعد اومد گفت واقعا موندم تو دختری واقعا همش داری خانومای خوشگلو دید میزنی منم یه قیامتی به پا کردم که چرا گفتی خوشگل مگه به چشمت خوشگله که اینو گفتی اونم میگفت زبونم چرخید اینجوری گیر نده 

من نمیخواااام باشم چون خودش میگفت اه خیلی حساسی اون چیکار من داره من نمیخوام اینجوری باشم میخوام اون ...

والا منکه نمیتونم شوهر منم اولش زیاد غر میزد میگف تو حساسی  و .... ولی چنان کاری کردم دگ منصرف شد زیاد صحبت کنه من باید تو همه چی رئیس باشم

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
با توجه به سطح فرهنگی مردم ایران من فکر نمی کنم اسم این غیرت الکی باشه...  مردای ایرانی با یه ...

جدی🤔اخه من قبلا فکر میکردم حرف زدن ایراد نداره من حرصم گرفته بود دختره بین ۲۰۰ نفر گشته شوهرمو پیدا کنه عذرخواهی کنه  

من نمیخواااام باشم چون خودش میگفت اه خیلی حساسی اون چیکار من داره من نمیخوام اینجوری باشم میخوام اون ...

منم میخوام هرکاری میکنم بی تفاوت باشم نمیتونم بازم جوش میارم کاش راهی برای بی تفاوت بودن وجود داشت

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت