2777
2789

اوایل که ازدواج کردم شوهرم مثل بت من رو می پرستید نظراتم براش مهم بود ناراحتی و شادیم براش مهم بود ولی الان تا بتونه تحقیرم میکنه همش میگه تو که نمیفهمی تو احساساتی ای تو نمیتونی مصلحت زندگی رو بفهمی (من لیسانس و فوق لیسانس هر دو رو دانشگاه تهران خوندم) کم مونده به ظاهرم دیگه گیر بده که تعریف از خود نباشه به لطف خدا به زیبایی معروفم. خیلی ازش دارم متنفر میشم فقط بخاطر پسر کوچولوم دووم میارم.

بشين فكر كن ببين علت تغييرش چي بوده 

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو رو خدا راس میگی؟؟اخه برای چی عوض شده..هنین الان تو تایپیک دیگه ای میگفتم ک چقدر همسرم دوسم داره و مث پروانه دورم میچرخه یعنی ی روزی همسر منم عوض میشه؟؟؟

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

چرا اجازه میدی تحقیرت کنه؟

چرا خودت رو تو موضع ضعف نشون میدی

جلوش گریه نکن

جلووششش بغض نکن

توانایی هات رو نشون بده

داد زد داد بزن

تا کی میخوای بزاری بهت توهین شی؟ یه دختر روستایی بی سوادم بودی فرق نداشت.باید جدی باشی.جایی که تحقیرت میکنن نمون.بیش از حد احساساتی نباش

منم نیم ساعتی میشه تو پیچ مامان بنیتا بودم خیلی گریه کردم😭😭😭😭😭

چرا ؟

شنیدم ک نینی دار شدن دوباره 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بشين فكر كن ببين علت تغييرش چي بوده 

مدت دو سال بیکار بود و حتی به کار مسافرکشی رو آورد تو تموم روزای سخت کنارش بودم سه ماه پیش پدرم به رحمت خدا رفت و حالا کار شوهرم هم داره میگیره دیگه خدا دو هم بنده نیست 😢

منم نیم ساعتی میشه تو پیچ مامان بنیتا بودم خیلی گریه کردم😭😭😭😭😭

پیچشو بده منم برم زار بزنم😔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

عزیزم میدونم سخته 

ولی اول سعی کن با زبون چرب ازش بخواه ک بهت احترام بزاره 

اگه نشد یه مدت در مقابل این حرفاش بی اهنیت باش 

ببین تغییر میکنه 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

نه بیداریم..توام مسخرش کن بگو تودر حد من نیستی ک به خوام باهات بحث کنم..بهش بگو هرچی ک میگی لیاقت مادرو خواهراتن والا..جدیدا مردا خیلی پرو شدنا نمیدونم از آبوهواست یا چیز دیگه

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها