2777
2789

بچم تازه متولد شده قراربود همه فامیل همسرم و من رو دعوت کنیم غذا بدیم 

دیدم هزینه زیاد میشه پشیمون شدیم اما مادرشوهرم اینا اصرار که باید بدیم اگه شما نمی دین ما خودمون دعوت میکنیم 

یکم ناراحتی بین همسرمو مادرش اتفاق افتاد و در آخر قرار بینشون شد که برنج بپزن و کباب از بیرون شوهرم بگیره و مهمونی برگذار بشه اینجوری سمت خانواده منم هیچی ( البته برام مهم نیست ) 

من ناراحت شدم چون دلم نمیخواست مهمونی بگیریم جدا از هزینش حوصله کار و شلوغی رو ندارم 

در ثانی حس میکنم از عمد اینطوری کردن که مهمونی به نام مادرشوهرم اینا باشه که دیگه برای سمت ما مجبور نشن بگیرن 

حالا شما بودین خوشحال میشدین برا بچتون مهمونی میدن یا دخالت میدونستین و اعتراض میکردین؟؟

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

دخالت میدونستم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ مادر اون بچه شمانیستید بحرمت ۹ماه زحمتتون حداقل بایدخونواده شمارو دعوت میکرد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

راستش طرفای ما رسمه بچه که به دنیا میاد خانواده پدریش براش یه کاری میکنن حالا یا ناهار یا شام میدن،یا آش میپزن،یا گوسفند قربونی میکنن.خانواده عروسشون هم میان و سهم میبرن از ولیمه و آش یا قربونی.

حالا واقعا تمام خرج رو مادرشوهرت میده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...