2777
2789

سلام دوستای گلم من ۷ اردیبهشت عمل بینی انجام دادم بینیم از نیمرخ عالیه تمام رخ هم خوبه جمع و جوره ولی نوک بینیم یکم به طرف چپ کجه و سمت راستم خیلی ورم داشت حدود دو هفته پیش آمپول زدم ورمش خوابید ولی قد یه نخود ورم سفتی داره هنوز خیلی نگرانم هم بخاطر ورم هم یک ذره کجی بنظرتون خوب میشه ؟ چیکار کنم کجی بینیم رفع شه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچكاري نميشه كرد اگه كج شده  برو ترميم كن با بي حسي تو مطبش

اخه هنوز ۶ ماه نشده میگم عجله نکنم یک سال صبر کنم ببینم چی میشه حس میکنم بیشترمال ورم سمت راستمه

الان ورم بینی خیلی زیاده.تا حداقل ۶ ماه نمیشه نظر قطعی بدی که کجه یا انحراف داره.

من خودم یکسال اول هر شب چسب میزدم که ورمش بخوابه.

کاری که بهت پیشنهاد میکنم اینه که حداقل تا ۶ ماه فقط شبها خیلی محکم چسب کاری کنی.امیدوارم با کم شدن ورمش فرم دلخواهتو بگیره.

واسه حالت حلال ناه کج بود.تو عکس خیلی معلوم بود...الان درست شده یکم مونده

مال من خدایی خیلی مشخص نیست ولی دکترم خودش گفت کجه البته انداخت گردن خودم که وقتی میخندی بیشتر به یه سمت مایل میشه لبت مال اینه 😐