2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوووووریه😭😭

3144 بازدید | 115 پست

بچه ها خواااهشا سرزنش نکنین ها 

ما یه دعوای شدید داشتیم که قرار بود طلاق بگیریم بعد همین بینم ازش یه چیزی شنیدم ک کلی دعوا کردیم(به دوست دختر قبلیش وقتی قهر بودیم حرف ج زده بود)بعد دیشب رفتم خونه یه چیزی بردارم دیدم خونس

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

ببخشیدها خاک عااااالم تو سر اینجور مردی که با اینکه متاهله با یکی دیگه... 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

خیلیییی دعوا کرده بودیما بعد من اصلا ن سلامی ن چیزی اومدم برم چیزی بردارم اومد جلو بغلم کرد بعد که من احمق به مرزش رسیدم گذاشت رفت از خونه 😭😭😭😭😭😭خاک تو سررررم غرورمو شکستم 

اخه میدونین خیلی گرم بوده از وول همیشه وسط دعواهامون میگفت این مسئله جداس باید باهم باشیم و قربون صدقم میرفت منم بدم نمیومد نمیدونم چرا انقدر خنگم امشبم عین احمقااااا به جای اینکه بزنم تو گوشش خورد شدم🙃😭😭😭😭😭😭

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔