2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه دوساله دارین شمام بچه هاتون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 32 پست
عزیز دلم😍😍زنده باشه من دخترم دوسالشه..همنطور ک گفتم شهر غریب زندگی میکنیم...بی نهایت بهم وابستس ...

عزیزم دو سالگی همینه پسر منم همینجوری بود من یه حمام با ارامش نمیتونستم برم اما گذشت. کلا بچه ها تو یه سنی اوج وابستگیشونه

پسر من تا حالا چند بار خورده باشه به تیزی دیوار راهرو خوبه؟ کلا نمی بینه😐😐😐بهش میگم اخه مامان اون چشما برای چیه

اگه تحملت اومده پایین یه دوره مولتی ویتامین خارجی که اهن هم داشته باشه بخور میبینی چقدر بهتر میشی. اگر دخترتم بهونه گیره برای اونم بگیر. من برای پسرم سندروس اهن خریدم بهش میدم خیلی اخلاقش بهتر شده قبلا بهش میگفتی سلام باهات دعواش میشد

شهر غریب هم خب بخاطر دخترت باید یاد بگیری بری بیای تعامل کنی بچه گناه داره. خانه بازی پارک تو محله برو بیا تا اشنا بشی و دوست پیدا کنید

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
عزیزم دو سالگی همینه پسر منم همینجوری بود من یه حمام با ارامش نمیتونستم برم اما گذشت. کلا بچه ها تو ...

مرسی عزیز دلم خدا پسرتو برات هزار ساله کنه...چقد خوبه ک هنوزم ادمای خوب هست ک با چند خط آرومت کنن👩‍❤️‍👩🌷🌷🌷🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم خدا پسرتو برات هزار ساله کنه...چقد خوبه ک هنوزم ادمای خوب هست ک با چند خط آرومت کنن👩‍ ...

قربونت عزیزم. ایشالا دختر شمام سالم باشه و هر لحظه در کنارش کلی لذت ببری😍

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...