2777
2789

من ی نوزاد 50 روز دارم وقت خوابیدن احساس میکنم شیر میاد تو گلوش دکتر نبردم شوهرم نمیذاره میگه حساس نباش ..حالت بالا اوردنش خیلی کمه یعنی کولیکه یا رفلاکس؟و اینکه تو خونه نمیشه درمانش کرد؟؟لطفا اگر تجربه ای دارین بگین

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین

بعد از اینکه شیر خورد چند دقیقه تو بغلت عمودی نگهش دار

تشکشو شیب دار کن

تند تند و در حجم کم شیر بدع

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
بعد از اینکه شیر خورد چند دقیقه تو بغلت عمودی نگهش دار تشکشو شیب دار کن تند تند و در حجم کم شیر بد ...

چیزیش نشه نی نی؟یعنی اینجوری خوب میشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزیش نشه نی نی؟یعنی اینجوری خوب میشه؟؟

چیزیش نمیشه باید باهاش مدارا کنی 

در موارد حادتر دکتر شربت معده و ضد تهوع مینویسه براش

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

رفلاکسه گلم .توخواب اذیتش میکنه من دخترم این مشکلوداشت بعدشیردهی بالااورد ابکی.. درمانش کن تا4 ماهگی رفلاکس ادامه داره بیچاره تا4ماه چجوری دووم بیاره 

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
خوب چرا نمیزاره ببریش دکتر؟؟کولیک رفلاکس تفاوتایی دارن اما شبیه همن اما اگه خوب فکر میکنی رفلاکس دار ...

چه تفاوت هایب واقعا گیج شدم لطفا بهم بگو...من از روز اول تولد همش درگیر بودم قی چشمش دونه های قرمز ک بدن و گونش میزنن الانم این حالت بالا اوردن

اگه پیش دکتر نبری ودرمان نشه یهو شیر میپره تو گلوش خفه میشه زبونم لال پسر منم رفلاکس داره یه بار داشت خفه میشد کبود شده بود داروشو دکتر شروع کرد رانتیدین شیرخشک مخصوص داده تشک شیب دار خریدم اروغشو تند تند میگیرم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
رفلاکسه گلم .توخواب اذیتش میکنه من دخترم این مشکلوداشت بعدشیردهی بالااورد ابکی.. درمانش کن تا4 ماهگی ...

شوهرم نمیذاره همص میگه تو زیادی حساسی...دختر تو زیاد از خواب میپرید؟؟؟یعنی 4 ماهگی خودبخود خوب میشه؟؟

دکترب من گفت وقتی شیرش میدی وسطش شیردهی یکبار و اخر شیردهی یکبار آروقش روبگیر.

تایک ربع حداقل عمودسرپانگهش دار

شوهرم نمیذاره همص میگه تو زیادی حساسی...دختر تو زیاد از خواب میپرید؟؟؟یعنی 4 ماهگی خودبخود خوب میشه؟ ...

اره 4ماه کم کم رفلاکس ازبین میره ولی شوهرتوراضی کن اگه حادشدحتماببرش گناه داره بیچاره اذیت میشه.اگه استفراغش طوریه ک پرت میشه بافاصله و آبکیه و آب دهانش میاد بدون ک رفلاکسع

اره 4ماه کم کم رفلاکس ازبین میره ولی شوهرتوراضی کن اگه حادشدحتماببرش گناه داره بیچاره اذیت میشه.اگه ...

یبار ک برای چکاب بردمش ب دکتر گفتم ک شیر میاد تو حلقش ..وزنش کرد بعدش ی قطره داد ب اسم کولیف گفت چیزی نیست قطره تموم شده خوبه بخرم ازش؟؟شربت گرمیچزم بهش میدم مدام

چه تفاوت هایب واقعا گیج شدم لطفا بهم بگو...من از روز اول تولد همش درگیر بودم قی چشمش دونه های قرمز ک ...

خوب اگه کولیک باشه زور میزنه قرمز میشه گریه هاش به حالت زوری هست پاهاشو تو دلش جمع میکنه اما رفلاکس از علائم واضحش همین که میگی شیر برمیگرده سعی کن اروغشو حتما بگیری یکی از عبائم بچه های رفلاکسی اینکه سخت آروغ میزننجاشو شیب دار کن تو حال عمود نگش دار اما خوب اگه دارو استفاده کنه زود خوب میشه شبرای شوهرت توضیح بده وقای هم که دکتر رفتین تو اتاق دکتر برو باهاش وقتی ببینه حدست درست بوده میفهمه نگرانی بیجا نبوده اما در کل رفلاکس اگه درمان نشه ممکنه تا چند ماه همراش باشه و به ریه هاش آسیب بزنه اشتهاشو کم کنه یا تو خواب موجب خفگی بشه

خوب اگه کولیک باشه زور میزنه قرمز میشه گریه هاش به حالت زوری هست پاهاشو تو دلش جمع میکنه اما رفلاکس ...

ممنونم از راهنماییت