2777
2789
عنوان

ازدواج

235 بازدید | 13 پست

بچه ها من با ی نفر ی ساله در ارتباطم اما هیچکس اطلاعی نداره 

خونوادمم خیلی بهم گیر میدن و روم حساسن

الان اون پسره گیر داده منو به مامانت معرفی کن میخواد خونوادم بفهمن چیکار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلیلشوبپرس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خب شاید قصدش جدیه ببین خودش چه میکنه حاضره تو رو به خانواده اش معرفی کنه،اگه اره این میتوووونه نشو ...

اون منو به خونوادش شیش ماه پیش معرفی کرد

ادم خوبیه خیلیم مهربونه من همیشه با مامانم دعوام میشه 

امشب بهش گفتم گفت نمیخام ناراحتیتو ببینم پاشو برو همه چیو بهش بگو ک بفهمه صاحب داری

توروخدا یکی جواب منو بده من چططور ب خونوادم بگم اخه اون اقا همشهری منم نیست خیلی ازم دوره

چطوری نداره که

خدا رو شکرسره جدی هست

شما هم با پدر مادرت یا خواهربرادر بزرگترت صحبت کن مثلا بگو اونا بهشون بگن یا خودت راحت حرف بزن

میتونی هم شماره ی پدر یا مادرت رو بدی پسره زنگ بزنه برای امرخیر

کلا بگو با هم مدنیه اشنا شدیم بذارید بیاد خواستگاری...

چطوری نداره که خدا رو شکرسره جدی هست شما هم با پدر مادرت یا خواهربرادر بزرگترت صحبت کن مثلا بگو او ...

فاصله اون با من حدود ده ساعت راهه

بعد من خودچ بچه اولم بزرگتری نیست از طدفیم چون لا مامانم دعوام شده باهاش حرف نمیزنم موندم چیکار کنم

چون اگ بگم حتما میگه نه بعدش دیگ اجازه نمیده باهاش در ارتباط باشم

ببین تو نباید اونو به خانوادت معرفی کنی 

اون باید خودشو معرفی کنه 

اگه تو معرفی کردی و نیومد چی؟ مثلا مامان باباش یهو نزاشتند ؟ و هزار تا چیز دیگه 

اونوقت بهت میگن دوست پسرت ضایعت کرد و نیومد و این واسه یه خانواده خیبلی اتفاق سنگینیه