2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو وقتی طرف میگه شوهرم روزی ۱۰۰ بار فوشم میده خرجی نمیده کتک هم میزنه یا میگه شوهرم معتاده 

یا خانواده شوهر تا خانواده مادر خانم 😫😬😬دخالت میکنن به نظرتون پیشنهادی جز طلاق هست 😒

طرف میگه ۳ چهار ساله ساختم اما بدتر شده 

به نظر شما چی باید بگیم 😒

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
خوب ازدواج کرده شما راهنماییش کنین نه هی جدایی را پیشنهاد بدین

من به هیچ کس جدایی پیشنهاد ندادم تا حالا. ولی خب شوهر زورگو خیانتکار که یا معتاده یا خیلی وابسته به خانواده که ارزش برا زنش قائل نیست و به هیچ صراطی هم مستقیم نیست چه راهنمایی داره. قبل ازدواج چشمتون رو باز کنید. من ۱ سال مشاوره میرفتم با شوهرم . چند سال همکار بودیم . بعدش دوست بودیم .باز الان مشکل داریم هنوز . آخه چشم بسته چرا خودتونو تو چاه میندازید

خو وقتی طرف میگه شوهرم روزی ۱۰۰ بار فوشم میده خرجی نمیده کتک هم میزنه یا میگه شوهرم معتاده  یا ...

خب اینجوری آمار طلاق میره بالا . نمیدونی بعد طلاق مردا مثل گرگ میشنا. زنا نگاهشون چی میشه میترسن زدگیشونا بدزدیم

خب اینجوری آمار طلاق میره بالا . نمیدونی بعد طلاق مردا مثل گرگ میشنا. زنا نگاهشون چی میشه میترسن زدگ ...

الان شما بگو باید چیکار کنن 😒😒

ولله من هر کیدیدم طلاق گرفته الانم خیلی خوشحال تو زندگی دومشه 

درضم همش مینالن که چرازودتر جدا نشدیم 

به نظر من کسی ک به زندگی توجه نداره و همش دنبال دعوا مرافس بهتره ول کنی بری عمر آدم اینجور حدر میره

پس چرا برا من کسی نمیاد😭

از بس اعتماد بنفست پاینه 

بجایاینکه خودتو مشغول کار کنی وازمجردیت لذت ببری 

افتادی دنبال اینکه فقط شوهر کنی 😒

عزیز خودتو سرگرم کاری کن باشگاه برو ادامه تحصیل بده 

هنری چیزی یاد بگیر