2777
2789
عنوان

دستگاه موم خشابی

2141 بازدید | 64 پست

سلام دوستان چندتاسوال درمورد دستگاه موم خشابی دارم میخوام بگیرم ولی مطمئن نیستم عزیزانی ک دارن میشه راهنمایی کنن واینکه تفاوته پایه داروبدونه پایش چیه؟ممنون میشم اگ کمک کنین...

پایه دار،باید بزاری رو پایش که داغ کنه ولی بدون پایه،مستقیم سیم به خودش وصل میشه،من خریدم و خیلییی راضیم چون همش اپیلاسیون میکنم و همیشه هم خودم انجام میدم

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

پایه داره هر دفعه استفاده میکنی راحت میزاری سر جاش تا سرد نشه اونیکی سیمش کوتاهه سخته موادشم خیلی چسبناکه نسبت به موم نمیدونم چرا بید کلی روغن بزنم تا پاک شه کثیف کاریه😥

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوتی نداره اون پایه داره این نداره!خوبه فقط نباید بذاری زیاد داغ بشه نومش از سرش میریزه بیرون یا ممکنه پوستت بسوزه،نصف یه دونش دست و پاهاتو جواب میده

وکس مرواریدی خوبه ولی گرونه،از اینا که نیاز به پد نداره

فروش اینترنتی لباس بچگانه از برندهای معتبر و محبوب ایران و جهان (تکفروشی به قیمت عمده) - فروشگاه اینترنتی پینارکالا

بدون پایه بخر که بتونی موقع کار کردن باهاش،اگه حس کردی یکم سرد شده،سیمو وصل کنی و کار هم بکنی

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

من بدون پایه شو دارم

به نظرم پایه دار بگیر که راحت با دکمه ای که داره خاموشش کنی

و شنیدم اونا موتورش قوی تره

برای من یکم زود سرد میشه و باید بزنم به برق

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

پایه دار  دو تیکه هست یه پایه جدا و یه جایی که موم داخلش قرار میگیره

بدون پایه فقط همون دره که موم داخلش قرار میگیره

من هر دو شو دارم فرقی نداره 

خیلی عالی دیگه سالن هم نمیریری همه جا رو می تونی بر داری غیر صورت و ناحیه... اونجا

موم هم بعد با روغن بچه از رو بدنت پاک کن 

پایه داره هر دفعه استفاده میکنی راحت میزاری سر جاش تا سرد نشه اونیکی سیمش کوتاهه سخته موادشم خیلی چس ...

عزیزم به مارک و جنس خشابی که می خری بستگی داره چسبندگیش

البته من خودم قوطی موم میخرم و بعد اینکه خشابم.خالی شد،پرش میکنم

کارباکدومشون راحتتره ؟یااینکه فرقی نمیکنن؟

بستگی به خودت داره،من سیم دار برام بهتر بود و خریدم،یه دوستمون گفت پایه دار بهتره