2777
2789

من میخوام توئیتر رو از گوگل پلی دانلود کنم ولی پیغام میده این مورد در کشور شما قابل دسترسی نیست . با آی پی های مختلف هم وارد میشم همین پیغام رو میده . مشکل کجاست 

عزیزم اول فیل ترشکنت رو روشن کن بعد برو قسمت برنامه های گوشیت گوگل پلی رو پیدا کن و کلیر دیتا کن و بعدش با همون فیلت ر شکن بازش کن دیگه این پیغامو نمیده میتونی دان کنی

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول فیل ترشکنت رو روشن کن بعد برو قسمت برنامه های گوشیت گوگل پلی رو پیدا کن و کلیر دیتا کن و ب ...

این کار رو هم انجام دادم . هم گوگل پلیو کلیر کردم هم سرویس گوگل پلی . ولی بازم همون پیغام رو میده 

این کار رو هم انجام دادم . هم گوگل پلیو کلیر کردم هم سرویس گوگل پلی . ولی بازم همون پیغام رو میده&nb ...

پس از نت دانلود کن از اونجا نمیشه من با این روش مشکلم حل شد 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
پس از نت دانلود کن از اونجا نمیشه من با این روش مشکلم حل شد 

عزیرم حل شد مرسی . فقط اینکه نمیشه کامنتای زیر یه توئیت رو خوند مثل اینستا؟ من فقط میتونم کامنت بذارم نمیتونم کامنتای بقیه رو بخونم