2821
2789
عنوان

چالش 1: شکرگزاری

476 بازدید | 18 پست

خــــ  ـــب خـــــ  ـــــب

اول برین بیو منو بخونین اگه منو نمیشناسید

مبدونبد چرا اولین پست رو با شکرگزاری شروع کردم؟ چون معجزه میکنه... دیدم که میگم. من قبلا خیلی منفی باف بودم و زود خودمو میباختم. با کوچکترین اتفاقی بهم میریختم. اگه شما هم مثل گذشته من بودید شروع کنییییییییید. یک ماه این چالش طول میکشههههههه ول یمعجزه میکنهههههههههه. 

یعنی شما تو کل روز 10 دقیقه وقت نداریدددددد؟؟؟؟

آقــــــــــــا میخواید زندگیتون عوض بشه یا نه؟ میخواید موفق بشید یا نه؟؟ میخواید برای همسرتون و اطرافیانتون جذاب تر باشید یا نه؟؟؟؟

مــــــــهمتـــــــــرین مورد برای رسیدن به همه اینا مثبت اندیش بودنه! مثبت که فکر کنید خوش اخلاق ترین، کمتر از بقیه آزار میبینین، خودتونو باور میکنید، روابطتون با همسرتون بهتر میشه

فقط و فقط هم یه دفتر با یه خودکار بردارید بیارید

من مطالبو شب قبل میذارم. یعنی اولین روز که الان میذارم کل فردا وقت دارید انجام بدید

تنبلی نکنید دیگــــــــه. مگه چه کار سختیه. بیاین شروع کنیم. خــــــب ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا بابت همه چیزایی که بهم دادی و ندادی شکرت 😗 😍 خدایا عاشقتم 

.

منم پایم واسه تمرین 😉

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
من بابت هر چیزی شکر کردم سه سوت از دستش دادم 😫

منم این حسو دارم، چرااااااااااا؟؟؟  

چون مثبت هارو جذب نمیکنی. وقتی شکرگزاری میکنی ته دلت میترسی از دستش بدی. همین جمله که گفتی تا یه چیزی خوشحالت میکنه میاد تو ذهنت