2777
2789

خانما من میخوام ماشین طرفشویی بخرم اما برای نصبش مشکل دارم یعنی میخوام بدونم راه آب جدا باید وصل کنم چطوریه اتصالاتش؟مثلا ورودی اب میخواد و فاضلاب مثه لباسشویی؟ میخوام ببینم آشپزخونم شرایطشو داره که بخرم چون پیش طرفشوییم که جاشو ندارم بذارم که از ورودی آب یا فاضلابش استفاده کنم شما کجا گذاشتین ماشین طرفشوییتونو

استارتر عزيز البته من خانم نيستم ولى شما براى نصب ظرفشويى روكابينتى بخصوص، مشكل طول شلنگ ندارين. فشار آب ورودى رو كه دارين و چون نسبت به فاضلاب ارتفاع دستگاهتون بالاتره معمولاً ظرفشويى هاى رو كابينتى مشكلى ندارن. منتهى شلنگش رو بايد طورى رد كنين كه ديده نشه كه معمولاً براى اينكار از پشت خودش سوراخ ميكنن و از داخل يا زير كابينت رد ميكنن. اگر هم مستأجر هستين بفرماييد تا عرض كنم چه ترفندى بكار ببرين كه كابينت رو دوباره درست كنين . قسمتى رو كه قراره شلنگ رد كنين رو عرض ميكنم

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مستاجر نیستیم. میشه توصیح بدین

توضيح اينكه كابينت رو بتونين درست كنين رو ميفرماييد؟ يا كلاً توضيح بدم كه چجورى نصب بفرماييد؟

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

خواهش ميكنم. ببينيد همونطور كه عرض كردم نگرانى دور بودن از شير آب و فاضلاب رو نداشته باشين چون طول زياد شلنگ مثلاً ٢ يا ٣ متر اوكى هست و مشكلى ايجاد نميكنه. فقط حواستون باشه كه جاهاييكه بريده ميشه براى رد شدن شلنگ، شلنگ رو زخمى نكنه. اين براى محل نصب. براى سوراخ كردن هم حتماً از گِردبُر استفاده بفرماييد. همسر گراميتون اگه نميدونن يا ابزار لازم رو ندارن جهت اطلاع عرض ميكنم وسيله اى هستش كه سر دريل وصل ميشه و قسمتى رو كه دايره اى ميبره رو ميتونين نگه دارين و بعداً اگه لازمتون شد دوباره دايره رو بذارين جاش و با كمى سليقه ميشه درستش كرد با كمى چسب. پس اگه خودتون هم نتونستين يا ابزار نداشتين به شخصى كه مياد تأكيد كنين با گردبر سوراخ كنه و اون قسمت بريده شده رو بهتون بده.شايد مثل اولش نشه ولى ميشه طورى درست كرد كه ديده نشه و البته سعى كنين جايى رو انتخاب بفرماييد كه دائمى باشه. باز اگه سوالى بود بفرماييد

خواهش ميكنم. ببينيد همونطور كه عرض كردم نگرانى دور بودن از شير آب و فاضلاب رو نداشته باشين چون ...

خیلی ممنون توصیحاتتون کامل بود . من همین مشکل دوربودن و نصب رو داشتم برای همین مردد بودم برای خرید. 

خیلی ممنون توصیحاتتون کامل بود . من همین مشکل دوربودن و نصب رو داشتم برای همین مردد بودم برای خرید.& ...

خواهش ميكنم. در مورد كاركرد ماشين ظرفشويى هم سوالى داشتين بفرماييد