2777
2789
عنوان

بیاین نَصیحَت کُُنید😡😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست
نصیحت به درد هیچ کدومشون نمیخوره باید خودشون ببینند و تجربه کنند و عبرت بگیرند

ولی خب از تجربه بقیه هم استفاده کنن مفیده💞

یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟
وای خدا اخه چرررا😂😂

ازدواج تو این مملکت اول بدبختیه

مگه اینکه آقازاده ای چیزی باشن

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر سه حالت کروکور هستن😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ازدواج تو این مملکت اول بدبختیه مگه اینکه آقازاده ای چیزی باشن

چم والا هنوز تجربه نکردم😍

یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟
در هر سه حالت کروکور هستن😐

مرسی💙😁

نصیحت که نه اما اگه خانما استقلال مالی داشته باشن یه سری مشکلات هیچوقت براشون اتفاق نمیفته.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
ب دوتای اولی میگم ازدواج نکنین ب سومیم اینجوری 😒 نگاه میکنم و میگم دیگه کاریه ک شده

برادرشوهرم همیشه میگه

ازدواج کردن بزرگترین غلط زندگیه😁

ازاون بزرگتر بچه دار شدنه

وقتی اعصابش از دست زن بچه های جیغ جیغوش خراب میشه میگه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چم والا هنوز تجربه نکردم😍

ایشالا خوشبخت بشی ❤

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁
برادرشوهرم همیشه میگه ازدواج کردن بزرگترین غلط زندگیه😁 ازاون بزرگتر بچه دار شدنه وقتی اعصابش از ...

😆😆😆

آره.ولی آدم ی سنیم ک ازش بگذره دیگه دلش ی همدم میخاد

ولی مشکل اینجاس ک من، وقت همدم دار شدنم نبود 😆

نصحیت خاصی ندارم ولی با عبارت سن ازدواج خیلی مشکل دارم به خصوص که بعد سن نوجوانی این عبارت رو بیان کردید انگار که ازدواج هم یک مرحله ی حتمی از زندگیه!سن ازدواج هیچ معنا و مفهومی نداره و به دختری که به قول شما تو سن ازدواجه توصیه میکنم به امید شوهر کردن تمام آمال و اهدافش رو نذاره کنار و بدونه ممکنه هیچ وقت مرد خوبی سر راهش قرار نگیره و ازدواج نکنه پس مثل هر آدم دیگه ای زندگی خودش رو بکنه و اگر احیانا مورد خوبی پیدا شد ازدواج کنه به خانومی که ازدواج کرده هم توصیه میکنم به عنوان یک انسان اهداف متعالی داشته باشه و فکر نکنه با ازدواج امتیازی به دست آورده که در تمام زندگیش هیچ نیازی به تلاش و ترقی دیگه ای نداره و به اون دختر نوجوان هم توصیه میکنم خیلی سخت نگیره و صبرشو ببره بالا همه توی این سن بحران هایی به خصوص با خانواده دارن که به مرور بخش عمده ایش برطرف میشه راستی از این طومار تعجب کنید همونطور که گفتم نصیحتی ندارم و همش در حد توصیه هست و ما هیچکدوممون در جایگاهی نیستیم که کسی رو نصیحت کنیم فقط میتونیم تجربیاتمونو با بقیه شر کنیم