2777
2789

برای چی نگریم برای چی نبارم اخه یکی دو روزه ک بابا ندارم منم دختری ک اسیر غروبم واسه داغ بابام ب سینه ام میکوبم        میرداماد 

کلا روضه هایی ک برای حضرت رقیه باشه تا حد جنون بی قرارم میکنه

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینhttp://s3.picofile.com/file/8372216350/ninava.ir.html

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مداحی جان اقا سنه قربان اقا  عاشق این جمله اشم  یعنی هی میزنم عقب

سیدالعطشان آقا     اینجاشو بیشتر دوست دارم  با اینکه ترک نیستم و نمیفهمم چی میگن ولی مداحیای ترکی‌رو خیلی دوست دارم اغلب با یه سوز خاصی میخونن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

پاشو امید بابا 

پاشو بالابلندم 

چیزی برام نمونده 

با چی زخماتو ببندم 

بمیرم قطره قطره مثل دریا شد 

پای نیزه رو تنش وا شد 

زنده زنده عربن عربا شد 

از سید مجید بنی فاطمه .... حال امام حسین ع در رثای حضرت علی کبر ع 

التماس دعا 

میگن روضه دلمردگی

گریه افسردگی

اتفاقا حسین اغاز زندگی

میگن بسه غصه غم 

میگن بازی شال و علم 

نمیدونن با روضه شدیم رها از غم 

اتفاقا روضه 

عاشق جمله اخرشم .... حسین اغاز زندگی 

علیمی خونده مهدی رسولی خونده 

من مهدی رسولی بهتر پسندیدم 

یا ابالفضل العباس علمدار 
سیدالعطشان آقا     اینجاشو بیشتر دوست دارم  با اینکه ترک نیستم و نمیفهمم چی میگن ولی ...

اره منم دقیقا 

شوهرم میگه چی میگه 

میگم نمی دونم فقط لحن شون دوست دارم 

یا ابالفضل العباس علمدار