2777
2789

خواهرزادمه ۵ سالشه خواهرم روش نمیشه جایی ببردتش .خدانکنه دهنش باز شه همه رو ترور میکنه واقعا موندیم چیکار کنیم حتی ب مادربزرگ و پدربزرگاشم فوش میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما تو محیطی بوده ک فوش زیاد بوده بهتره بی تفاوت باشید و واکنش نشون ندید ک اون مس برتری میکنه و باز بیشتر فوش میده سعی کنین در هنگام عصبانیتش ارومش کنین و سرگرم

از محیط بی ادب دورش کنین.سعی کنین قانون بذارین براش.که اگه ادبو رعایت نکنه طبق قانون از چیزی منع بشه.اما بیشتر سعی کنین بفهمین چی باعث میشه فحش بده.اون دلیل رو ازبین ببرین

من همین یه دونه ام!

تو یه برگ کاغذ بنویسین حرفای بد و حرفای خوب، بچسبونین دیوار هر روز به حرفای خوبش یه ستاره بچسبونین و به حرفای بدش یه صربدر بکشین هر شب بشمرین ، بهش بگین اگه حرفای خوبت بیشتر بود جایزه میگیری، کم کم حرفای بدش کمتر و کمتر میشه

فقط خدا