2777
2789
عنوان

مامانایی که با رژیم پسر دار شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3716 بازدید | 43 پست
نه بابا ناقص نمیشه اصلا با روش های ازمایشگاهیم که دیگه جایی برای نگرانی نمیمونه

وااای خدا😍😍😍چه خوب یعنی اگ بشه ک خیلی خوبه منم ب ارزوم میرسم دوس دارم یکی پسر بشه یکی دختر🤔😍😍شوهرمم بدبخت میشه😂فک نکنم قبول کنه ولی مگ دست خودشه😋حالا قبل اقدام اون امپولرو میزنن یا تو بارداری😐😑

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
خیار سردیه چطوریه که توصیه ش کرد .اصلا چیزایی که ورم بدنو میخوابوند بهم گفت نخور

اخه تب بدن هرکس با کس دیگه متفاوته مثلا به من گفته گوشت گوسفندی و گاو ممنوعه فقط و فقط گوساله

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رژیم پسر دارم ولی خوردن خیار رو بهم توصیه کرده

میشه بگی دکترت راجب گوشت و مرغ و برنج چی گفته؟ 

من رژیم چندتا دکترو دارم همه مرغ رو ممنوع کردن، یکیم حتا گوشت قرمز، نمیدونم چی بخوریم غذا

میشه بگی دکترت راجب گوشت و مرغ و برنج چی گفته؟  من رژیم چندتا دکترو دارم همه مرغ رو ممنوع کردن ...

بهم گفته که فقط سینه مرغ بخورم گوشت قرمزم فقط میتونم گوشت گوساله بخورم گوشت گاو و گوسفند ممنوعه برتجم بهم کفته  خیلی کم بخورم هروقتم خوردم به صورت آبکشی بخورم سخت نگیر اصلا اینم بگم ک دکتر گفت رژیم هرکسی با شخص دیگه متفاوته من الان بعددوماه عادت کردم فقط نخوردن لبنیات اذیتم میکنه

بهم گفته که فقط سینه مرغ بخورم گوشت قرمزم فقط میتونم گوشت گوساله بخورم گوشت گاو و گوسفند ممنوعه برتج ...

چه جالب، گوساله یعنی گاو جوان😀چطور اینو گفته آخه گوشت گاو کلا ممنوعه. 

من حالت عادی اصلا لبنیات نمی‌خورم فقط و فقط یذره پنیر بخورم صبحانه، سر دخترم کلا  باورت میشه 2،3سالی لبنیات نخورده بودم البته رژیم نبودم، ولی دختر شد. البته عفونت داشتم، عفونت هم مهمه

جالبه هرکی یه چی میگه

چه جالب، گوساله یعنی گاو جوان😀چطور اینو گفته آخه گوشت گاو کلا ممنوعه.   من حالت عادی اصل ...

اره من از یه دکتر طب سنتی پرسیدم گفت گوشت گوساله تب خیلی گرمی داره و گاه و گوسفند تب خیلی سردی داره،اره منم عفونت داشتم ک با دارو عفونتم برطرف شد اره دقیقا هر دکتری یه چیزی میگه

اره من از یه دکتر طب سنتی پرسیدم گفت گوشت گوساله تب خیلی گرمی داره و گاه و گوسفند تب خیلی سردی داره، ...

یعنی نهار و شام چی میخوری، ماکارونیم ممنوع، برنج کم، پس چی باید خورد. من میخام سال دیگه رژیم بگیرم خیلی سخته 

صبحونه که عسل و شیره خرما بخور همش

یعنی نهار و شام چی میخوری، ماکارونیم ممنوع، برنج کم، پس چی باید خورد. من میخام سال دیگه رژیم بگیرم خ ...

جیگر،عدسی ،قیمه کنگر بامیه باقالی پلو هویچ پلو سوسیس کالباس برنامه من تنوعش خیلی زیاده

استارتر یعنی گوشت گوسفندی میخورین واسه پسر؟  رب هم ممنوعه، چه غذاهایی میخوری، تاجاییکه میدونم ...

نه مرغ ممنونع نبود رب ممنوع نبود .گوشت گوسفندی مجاز بود .خیار و کاهو ممنوع