2777
2789
پاشم درست کنم واسه شام دلم خواست

اییی جانم نی نی هوس کرد خخ

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پودراویشنم بریز عالی میشه من خودم پودرکردم کنجدم میریزم

کنجد خوشمزه میشه؟

گویند که عشاق جهان😍 عقل ندارند😝 یعنی که تو خری 😆من به مراتب ز تو خرتر 😍🙈😘 دوست دارم همسرجان ❤💋❤💋 خوش اومدی به زندگیمون نی نی کوشولوم 🙈 فکر کنم حکمتی بوده که شب تاسوعا فهمیدم اومدی تو زندگیم قربونت برم نی نی 😍
این دیگه سالاد نیست خودش یه غذای کامل

خیلی انصافا خوشمزه میشه 😂

گویند که عشاق جهان😍 عقل ندارند😝 یعنی که تو خری 😆من به مراتب ز تو خرتر 😍🙈😘 دوست دارم همسرجان ❤💋❤💋 خوش اومدی به زندگیمون نی نی کوشولوم 🙈 فکر کنم حکمتی بوده که شب تاسوعا فهمیدم اومدی تو زندگیم قربونت برم نی نی 😍
اره سردی گوجه وخیار میگیره

این دفعه کنجد و اویشنم میزنم مرسی از راهنماییت خوشگلم 💋

توروخدا انقدر اسم قرمه سبزی نیارین منم عاشقشم و سبزیشو ندارم  ، یعنی دارما من بخارپز میزارم فریزر ولی اینو مادرهمسرم داده که بخارپز نشده و من دوست ندارم انگار خشک میشه.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤