2777
2789
عنوان

همين الآن به چى فكر مى كنيد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 90 پست
ب اینکه الان دلم میخاد مادرشوهرم جلو چشمام بود تیکه پارش میکردم ک اینقد رومخ من رژه نره

یا حسین😨😨😨

چقد دلت پرررررره😨😨😨

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا اگه از دست پدرت ناراحت میشی یااگه کاری کرده که به ضررت بوده تو باید بهش تذکر بدی  یا ...

کار شون از تذکر گذشته

الانم اون قهر و طلبکاره

اینقد روم فشاره ک دلم داره میترکه ولی هیچ کاری از دستم برنمیاد..

یا حسین😨😨😨 چقد دلت پرررررره😨😨😨

خیییلبی زیاد 

بخدا یکی نیس بهش بگه من ک ن خونت میاد ن چیزی ازت نیخام دست ازسر زندگیم بردار هرچندوقت یبار زنگ میزنه ب شوهرم پیله میکنه 

خب شوهرم خودش درگیر کارو زندگیشه بچه کوچیک داریم اون بنده خداهم همش سر کاره وقتی هم یکم ساعت بیکاری داره خب میاد ب زن و بچش برسه بعد میگه زنت نمیزاره بیای ب من سر بزنی 

اخه بخدا من کاریش ندارم 

بعدم نمیگهخودم اخلاقم بده ک پسرم ازم فراریه

کار شون از تذکر گذشته الانم اون قهر و طلبکاره اینقد روم فشاره ک دلم داره میترکه ولی هیچ کاری از دس ...

هر چی حرف توی دلت هس برای مادر به زبون بیار البته اگه مطمئنی که لا حرف زدن پل های پشت سرتو خراب نمیکنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
صب کن بدم شوهرم عکس بگیره البته بعدشم منو میبره محضر برا طلاق😆😆

😅😅😅😅😅😅

پس برو تو مغازه ب خانومه بگو سایزمو نمیدونم😅😅😅

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خیییلبی زیاد  بخدا یکی نیس بهش بگه من ک ن خونت میاد ن چیزی ازت نیخام دست ازسر زندگیم بردار هرچ ...

بیخیال باش..حرف همیشه و تو هرخونه ای هست..

اگه بخوای خودتو سرهر چیزی ناراحت کنی و حرص بخوری ک چیزی ازت نمیمونه..

بیخیال باش..حرف همیشه و تو هرخونه ای هست.. اگه بخوای خودتو سرهر چیزی ناراحت کنی و حرص بخوری ک چیزی ...

شوهرمم همینو میگه میگهدمن خودم مامانمو میشناسم 

اون اخلاق تو دستش اومده میخاد تو رو حرص بده مگه دیونه ای اینجوری میکنی ک اون ب هدفش برسه ولی خو نمیدونم وقتی میره رو مخم دیگه خیلی واغونم میکنه

شوهرمم همینو میگه میگهدمن خودم مامانمو میشناسم  اون اخلاق تو دستش اومده میخاد تو رو حرص بده مگ ...

سکووووووووت بهترین روش حرص دادنه تمام