2777
2789

عزیزم میتونی سرخ کنی بعد روغن پیاز با گوشت خورشتی تفت بدی بعدم گوجه حلقه حلقه کنی بریزی داخلشون یه لایه بادمجون یه لایه گوجه بعدم رو گاز رب گوجه یه خورده با روغن تفت بده اب کم بریز توش یکم ک جوشید بریز تو بادمجونا بزار بپزن

یادی کنیم از اونایی ک.قرار بود همیشگی باشنچطوری نصفه نیمه😑✋✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجان هارو سرخ کن بذار کنار...گوشت خورشتی یا چرخ کرده سرخ کن با پیاز داغ زردچوبه ورب بزن....اخرش نیم ساعت قبل خاموش کردن گاز بادمجون هارو اضافه کن وبذلر جابیفته ولی له نشه.پیاز داغش کمی زیاد باشه بهتره...میتونی واسه طعمش دوسه تا حبه سیرم خرد کنی بریزی 

خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین

گوشت با پیاز فراون بذار سرخ بشه بعد زردچوبه و فلفل بزن با اب بذار بپزه بادمجون ها رو بشور نمک بزن بذار بمونه تلخیش بره بعد بشور تو روغن سرخ کن لپه هم جداگانه بذار بپزه وقتی پخت تو کمی روغن تف بده با رب وقتی گوشت پخت بهش اضافه کن وقتی یه کم جا افتاد بیست دقیقه اخر بادمجون ها رو اضافه کن با کمی زعفرون‌دم کرده  و یه کم ابغوره برای ترشیش بذار جا بیفته اگه دوست داری میتونی گوجه هم سرخ کنی اخرش بهش اضافه کنی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز