2777
2789
سلام عزیزم زدی بی بی چک خبر بده 

سلام عزیزم 😍مثبته انگاری ..ولی امروز دیگه میرم آزمایش..

فقط خیلی بد شد دیروز لک دیدم خونه مادر شوهرم بودم انقدر گریه کردم هم شوهرم فهمید هم خواهر شوهرام‌.. میخواستم سورپرایزشون کنم برنامه ام بهم ریخت ..

سلام عزیزم 😍مثبته انگاری ..ولی امروز دیگه میرم آزمایش..  فقط خیلی بد شد دیروز لک دیدم خونه ما ...

عزیزدلم خوش خبر باشی

قشنگ‌ پررنگ شد که خیالت راحت شه 😊

اگه لک داری حتما با ازمایش برو دکتر 

بگو‌شیاف بده بهت 

اسنراحتم کن ..

.

بازم تبریک عزیزم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خوش خبر باشی قشنگ‌ پررنگ شد که خیالت راحت شه 😊 اگه لک داری حتما با ازمایش برو دکتر  ...

وای الان باز لک دیدم ... اتفاقی نیفته.😔

الان میخوام برم آزمایش دعا کن حسابی ترسیدم🌹

آزمایشم منفی بود ولی بازم بی بی چکم امروز مثبته ..بتام ۲ بود ..😭😭😭

وای عزیزم

خیلی ناراحت شدم ..

امیدوارم باردار بشی بسلامتی🌺

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم .. امیدوارم باردار بشی بسلامتی🌺

ممنونم عزیزم ..ان شاءالله برای شما هم...🌹واقعا از حکمت خدا موندم من همیشه زودتر میشم که عقب نمیندازم الان دوروزه عقب افتاده ترشح قهوه ای تاحالا نداشتم الان از دیشب دارم .. سه تا بی بیچک مثبت با دو تا مارک مختلف .. چی بگم؟

خوشحالیم یه روز بود😔🌹

آزمایشم منفی بود ولی بازم بی بی چکم امروز مثبته ..بتام ۲ بود ..😭😭😭

گریه زاری نکن 

خدا بزرگه ...

ممنونم عزیزم ..ان شاءالله برای شما هم...🌹واقعا از حکمت خدا موندم من همیشه زودتر میشم که عقب نمینداز ...

ازمایشگاه معتبر بود رفتی ...

حرص نخور ...به زودی باردار میشی بسلامتی

ازمایشگاه معتبر بود رفتی ... حرص نخور ...به زودی باردار میشی بسلامتی

نمیدونم بخدا درمانگاه بود .. 

الان وایمیستم تا یه هفته دیگه نشدم میرم سونو دیگه آزمایش خون نمیدم .. 

نمیدونم بخدا درمانگاه بود ..  الان وایمیستم تا یه هفته دیگه نشدم میرم سونو دیگه آزمایش خون نمی ...

ان شاءالله شما هم به زودی زود و به سلامت مامان بشی عزیزم .. 

تو شیرینیت هنوز سرجاشه هااا😘😘😘😘

بعد چله سراغت و میگیرم ببینم مامان شدی یا نه؟

نکه مستجاب الدعوه ام😅😅😕

ان شاءالله شما هم به زودی زود و به سلامت مامان بشی عزیزم ..  تو شیرینیت هنوز سرجاشه هااا😘😘😘 ...

قربونت عزیزدلی🌹😊🌺