2777
2789

سلام فکر اینده هم هستیم

همسرم یع خونه پسندشه که فوله ولی کفش خوب نیست 

کابینت خوب نیست پنجره هاش اهنیه 

ولی سند داره 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ی نوساز سند و خودتون هم میتونید بگیرید ولی خونه ی قدیمی خیلی خرجش بالاست و اینکه قولنامه ای که ...

متاسفانه هزینه گرفتن سند خیلی زیاده 

خب ببین کدوم خوش فروش تره و مکانش جای رشد داره همونو بگیر

محلات خوبه 

رشد هم همه جا معمولا با هم میره بالا

جوری نیست بگم فلان جا بیشتر گرون میشه 

گرون بشه همه با همه

عزیزم مگه شما میدونی من کجا میشینم که راهنماییم کنی

خب با عیار قیمت ها مشخص میشه مثلا ۱۰ میلیارد به بالا اون سند دار خوبه چون مسلما بزرگه و حیاطه 

زیر ۲ میلیارد قولنامه ای خوبه

متاسفانه هزینه گرفتن سند خیلی زیاده

دیگه خودت انتخواب کن سند گرفتن پول میخواد فقط 

اما تعمیرات خونه سخت تره هی باید بری یه جایی تا خونت تعمیر بشه به نظر من خونه ای که خیلی تعمیرات داره و قدیمیه بدر نمیخوری

و شما هم هرجور خودت صلاح میدونی همون کار رو بکن عزیزم

https://uupload.ir/

خب با عیار قیمت ها مشخص میشه مثلا ۱۰ میلیارد به بالا اون سند دار خوبه چون مسلما بزرگه و حیاطه زیر ۲ ...

نه عزیزم حیاط و اینا نیست جفتش اپارتمان 

متراژ ها هم تقریبن یکیه 

شاید چند متر این ور اون ور

مخروبه هم باشه فقط سنددار

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم