2777
2789
الان نزنم؟ برم تمام سعیمو کنم بیاد هنوز آب نخوردم ..انقدر واضحه مامانمم میبینه ..فقط چون نصفش پخش ش ...

ببین فقط موقعی ک یک خط جای c بیافته منفیه اگ دو خط افتاده باشه و مامانت هم دیده پس مثبته عزیزم بنظرم صبح بزن یا اخر شب 

[QUOTE=104612231]معمولا اولي بيشتر نشون ميده تادومي اگ توهاله ميبيني حله.،بعد ب اين ربط داره ك چقد ب موعدت زدي[/QUOT

یا امروز موعدمه یا فردا .. دقیق نیست ..

دعا کن تورو خدا کلی خوشحال شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نزنم؟ برم تمام سعیمو کنم بیاد هنوز آب نخوردم ..انقدر واضحه مامانمم میبینه ..فقط چون نصفش پخش ش ...

تو عکس هم یکم معلومه اما انگار بتا هنوز پایینه. بزار دوروز دیگه دوباره بی بی بزن اگه پررنگ تر شده بود برو آز

انشاءالله مثبتِ مثبت باشه

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
ببین فقط موقعی ک یک خط جای c بیافته منفیه اگ دو خط افتاده باشه و مامانت هم دیده پس مثبته عزیزم بنظرم ...

وای خدا از دهنت بشنوه همش میگم کاذب نباشه ..

باورم نمیشه ...

آخه بی ادبا توش قطره چکون نذاشتن منم لیوان رو خالی کردم روش البته همون سه قطره

اگه اون هاله بی بی بعد خشک شدن همجنان صورتی بود احتمالش هست مثبت باشه سفید شد منفیه.

بازم میگم دوروز دیگه امتحان کن اگه دفعه بعد پررنگ شده بود قطعا بارداری

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
تو علایم نداری حالت تهوع سردرد سرگیجه سر دلت نمیسوزه سینه هات درد ندارن ؟؟

هیچی ...

فقط آب دهنم زیاد جمع میشه ..

تا سه چهاروز پیشم سینه ها تیر خیلی بدی میکشیدد ..

ماه پیش تمام علائم مثل سرگیجه و حالت تهوع داشتم ولی پریود شدم..

هیچی ... فقط آب دهنم زیاد جمع میشه .. تا سه چهاروز پیشم سینه ها تیر خیلی بدی میکشیدد .. ماه پیش ت ...

بازم ی بی بی دیگ بزن یک مارک دیگ استرس نداشته باش احتمال بارداریت هست ولی اینم یادت باشه موقع تاخیری پریود شدن بی بی میزنن ممکنه باردار باشی ولی منفی میزنه برات دعا میکنم اگ بچه میخوای مثبت باشه 

دعا کن الان کمرنگ تر شده ..خیلی شاد شدم😓

انشاءالله که مامان شدی. استرس نداشته باش عزیزم تو هفته های اول استرس بدترین چیزه.