2777
2789
عنوان

خانمای که تازگی ای یو ای کردن یا قراره ای یو ای بشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست
عزیز دلم ناامید نشو خداروچه دیدی شاید مثبت بشی استرس نداشته باش مشکلت چی بوده

ممنون

من تنبلی دارم شوهرم واریکوسل عمل کرده

روز ۹ سیکل دو فولی ۱۳ و یدونه۹ داشتم دکتر گفت سه تاش خوبن 

شوهرنم بعد شستشو خوب بود نمیدونم چرا نشد دیگه نمیرم  خییلی برا من ای یو عوارض داشت

خدایا به خودت سپردمش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش یه دکتر فوق تخصص خبره برو حتما

دکترم فلوشیپ ivfداره

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
ممنون من تنبلی دارم شوهرم واریکوسل عمل کرده روز ۹ سیکل دو فولی ۱۳ و یدونه۹ داشتم دکتر گفت سه تاش خ ...

انشالله که خداهرچی زودتر دلتو شاد کنه عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

قرار بود روند درمانو اینجا بگم

خب من اینماه که پریود شدم رفتم دکتر و چون دکتدمو عوض کرده بودم دکتر جدیدم برام آزمایش و چکاپ قلب نوشت و گفت اینارو انجام بده ماه بعد بیا واسه ای وی اف

بدون برو برگرد گفت فقط باید ای وی اف کنی

من اعتراض کردمو گفتم من مشکلم انچنانی نیست

لوله هام سالمن وتخمکگذاریم با دارو حل میشه و هیچ مشکل دیگه ای ندارم

چرا ای یو ای نشم

گفت سن ناباروریت خیلی زیاده ومن اصلا توصیه نمیکنم

اما من گفتم هزینه ای وی افو ندارم و میخوام شانسمو با ای یو ای امتحان کنم

گفت مشکلی نیست انجام میدم برات ولی مطمنن نمیشی با ای یو ای

بر خلاف تعاریفی که ازش شنیده بودم

اصلا دکتر خوبی نیست

و اصلا به ادم‌دلگرمی نمیده

کل راهو تا خونه گریه کردم

حالم اونروز خیلی بد بود

به کل ناامیدم کرد

اول که کلا نا امیدو بیخیال شدم

اما بعد چندروز خودمو جمع و جور کردمو گفتم ازپیش خدا که نیومده اینقدر با قاطعیت حرف میزنه

اصن من ای یو ای انجام میدم با همسرم حرف زدمو گفت هر جور خودت دوسداری

رفتم ازمایشاتمو انجام دادم

چکاپ قلبمم رفتمو مشکلی نبود

یه بسته قرص ۳۰تایی ترادامیکس برای همسرمم تجویز کرد

رفتیم گرفتیم شد۱۵۰هزارتومن

حالاکه اومدیم خونه موارد مصرفو نگاه میکنم فقط و فقط وفقط برای تقویت م ی ل جنسی اقایان هست

نمیدونم چرا اینو تجویز کرده اخه چرا

اصلا از کارش راضی نیستم.اصلا دکتر خوبی نیست.

حالا سر دوراهی موندم که ای یو ایو برم پیش دکتر قبلم که خیلی مخالف بود

یا با همین که خیلی نا امیده انجام بدم

خیلی خستم ۱۰ساله دیگه خسته شدم از این راه

نمیدونم این چه امتحانی بود که تموم نشدددد

خدایا تمومش کن

خسته شدم

تورو به این ماه عزیز قسم

تورو به گلوی بریده ی شش ماهه قسم

خستم کمکم کن