2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

194 بازدید | 9 پست

سلام،من کلا ادم آرومیم زیاد بحث نمیکنم تو راهنمابی یه همکلاسی‌داشتم که به شوخی یه چیزایی بارم میکرد منم چون تازه وارد و کم رو بودم چیزی نمیگفتم تا یه کم پیش که سر یه چیزی به علایقم بی احترامی کرد ناراحتیم فقط بابت این نیست کلا این حسی‌که حرف تو گلوم گیر کرده رو بهم یاد اوری کرد و خاطرات اونموقع که فکر میکردم دیگه برام مهم نیست الانم دلم حال هوای گریه دارم نمیدونم چیکار کنم نه دوستی دارم نه همدمی نمیدونم چه مرگمه من تک فرزند بودم با یه خانواده متعصب و همیشه تنها بودم نمیدونم چطور با مردم ارتباط برقرار‌کنم این کم رویی زندگیمو نابود کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نزار توهین کنن منم مثل تو بودم و بعد نزاشتم هرکی این کارو میکرد باهاش مثل خودش حرف میزدم و میگفتم به کسی مربوط نیس و کم محلی میکردم عزیزم غصه نخور آدما خیلی بدجنس شدن راحت دل میشکونن خودت باید حالتو خوب کنی😊

سعي كن كلاس حالا هر علاقه اي كه داري ، برو .كم كم هم گروه و هم سن و سالات پيدا ميشن .تو اين دوره زمونه هم لازم نيست زياد دوست داشته باشي .همين كه تو جامعه ارتباط داشته باشي كافيه .منم دوستي ندارم.اگه مجردي هم ان شاالله شوهر كردي بهترين دوستت شوهرت ميشه .