2777
2789

رمان هنگامه حدود 12 سال پیش خوندم 16 سالم بود یادش بخیر اوایل کتاب خیلی خنده دار بود یادش بخیر بلند بلند میخندیدم و به جای گریه دارش میرسیدم گریم نمیگرفت

یادش افتادم میگم کاش مثل قبل شاد بودم سن که بالاتر میره غصه هم بیشتر میشه انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسمین نوشته م مودب پور....هرگز یادم نمیره چه قدر متاثرشده بودم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

زمستان داغ

خیلی دوسش دارم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

رمان همسایه من

رمان اسطوره که بی نظیره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
یاسمین نوشته م مودب پور....هرگز یادم نمیره چه قدر متاثرشده بودم

رمان ها مرتضی مودب پور همه همینطورن

رماناشو دوست ندارم عالی شروع میکنه و از نظرم ب بدترین شکل تموم میکنه

پیش من اینجور رمانا اسمشون رمانِ مریضه

برای بار سوم برگشتم هورآا