2777
2789

عقل

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر یا پارتنر ؟دست بلند کردن به چه علت و در چه حد ؟ اگر خود طرف هم بخواد ممکنه بتونه کنترل کنه ؟

همسر

ب علت اینکه من زدمش اونم زد ولی قانع کننده نیست برام چون قطعا محکم تر زد 

اگه بخاد میتونه کنترل کنه

همسرب علت اینکه من زدمش اونم زد ولی قانع کننده نیست برام چون قطعا محکم تر زد اگه بخاد میتونه کنترل ک ...

همیشه میزنیش یا بار اولت بود ؟ اون چی تا حالا دست روت بلند کرده بود و اینکه زدنش در حد زدن شما بود ؟ یعنی مثلا شما سیلی زدی یه دونه ، اونم یه سیلی زد یا یکیتون بیشتر زدین ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
همیشه میزنیش یا بار اولت بود ؟ اون چی تا حالا دست روت بلند کرده بود و اینکه زدنش در حد زدن شما بود ؟ ...

من یکی زدم ده تا آورد پایین 

دفه دومشم هست دیگ فرصتاش تموم شد  

من یکی زدم ده تا آورد پایین دفه دومشم هست دیگ فرصتاش تموم شد

شما یکی زدی اون ده تا زد؟ بار قبل که زد چی شد و برخورد شما باهاش چطور بود ؟ منظورم اینه که بعدش چطور از دلت درآورد ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شما یکی زدی اون ده تا زد؟ بار قبل که زد چی شد و برخورد شما باهاش چطور بود ؟ منظورم اینه که بعدش چطور ...

بله

دفه اول من نزدم فقط اعصابشو خورد کردم خیلی زیاد 

بعدش با حرفاش خرم کرد منم گفتم تکرار نشه ک بد میشه

بلهدفه اول من نزدم فقط اعصابشو خورد کردم خیلی زیاد بعدش با حرفاش خرم کرد منم گفتم تکرار نشه ک بد میش ...

ببین به نظرم به یه دلیلی آستانه صبر شوهرت اومده پایین . یا شما خیلی میری رو اعصابش و کم آورده یا مشکل دیگه ای داره مثلا توی محل کار یا خانوادش یا هر چیزی

به هر حال چون میگی خیلی دوست داره من نمیگم این زندگی تمومه و دیگه راه برگشت نیست ولی چون دوبار تکرار شده هم باید یه فکر جدی تر کرد دربارش . ولی در کنار اون شما بشین جدی فکر کن که چی شده به اینجا رسیدید . 

الان کجایی ؟ خونه خودتون هستی و قهر کردی یا زدی بیرون از خونه ؟ شوهرت چیزی میگه مثلا توجیه کنه کارش رو یا معذرت خواهی کنه یا اونم قهره ؟ 

ببین به نظرم به یه دلیلی آستانه صبر شوهرت اومده پایین . یا شما خیلی میری رو اعصابش و کم آورده یا مشک ...

عقدم 

الان ک خونه بابامم معذرت خواهی کرد گفت گو خوردم و غلط کردم بدون تو نمبتونم حرف طاق نزن و ازین حرفا ولی نمیدونم چرا نمیتونم حرفاشو قبول کنم

عقدم الان ک خونه بابامم معذرت خواهی کرد گفت گو خوردم و غلط کردم بدون تو نمبتونم حرف طاق نزن و ازین ح ...

به نظرم یه فرصت دیگه بده چون عقد کردین و بینتون علاقه هست و حیفه به همین راحتی تموم بشه زندگیتون. بهش یه فرصت دیگه بده ولی با این شرط که هر دو نفر برید پیش یه مشاور کاربلد ، حتما دقت زیادی بکن و یه مشاور خوب پیدا کن چون بعضیاشون نه تنها راه حلاشون به درد نمی خوره ، تازه خراب تر هم میکنه قضیه رو پس حسابی بگرد و یه مشاور درست پیدا کن . مشاور کمکتون میکنه که حساسیت های هم رو درک کنید و بتونید اختلاف و مشکلاتتون رو با آرامش حل کنید که کار به دعوا و برخورد فیزیکی نکشه .