2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیوونه شدم دیگه از دست ادمای اطرافم از دست مادرم، شوهرم خانوادم از بی عرضگی خودم اصلا نمیدونم چ ...

درکت میکنم عزیزم بیشترش تقصیر خودمونه که رفتاراشون اینجوریه باهامون

درکت میکنم عزیزم بیشترش تقصیر خودمونه که رفتاراشون اینجوریه باهامون

بابا بخدا انقد به مادرم میگم شوهر من حساسه هر حرفبی بهش بر میخوره مثلا ماهی یبار می بینین همو خرش کن چرا بدتر دست رو حساسیتش میزاری باز یچبیزی میگه شوهرم غرش و سر من میزنه که چرا رفتار مادرت اینجوریه چرا بهش نمیگی اگه بگم گفتم بهش میگه پس عمدا میکنه سکوت میکنم میگه تو هیچی نمیگی، 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
بابا بخدا انقد به مادرم میگم شوهر من حساسه هر حرفبی بهش بر میخوره مثلا ماهی یبار می بینین همو خرش کن ...

خب به مادرت بگو که اینجوری میگه زندگی تورو آشفته میکنه بگو بعد این رفتارا تو اذیت میشی بیشتر نسبت به شوهرت شاید تاثیر بزاره😓😓

خب به مادرت بگو که اینجوری میگه زندگی تورو آشفته میکنه بگو بعد این رفتارا تو اذیت میشی بیشتر نسبت به ...

به قران میگم باز یچیز میگه تا ه میگه تو احمقی باج میدی چرا ه چی اون میگه باژ. بشه میگم بابا شما همینجوریشم با هم خوب میستین چرا دنبال داستانی از جلوی شوهرم میگه وای چقد پوست تنت سیاه شده تو مثل برف بودی هی اروم میگم نه سیاه نشدم باید برم اپیلاسیون یا میگه یه شومیز نگرفتی برا بعد زایمان بیا بریم برات بگیرم میگم نه دارم باز ول نمیکنه میدومه شوهرم حساسه بعدش اینارو داستان میکنه بخدادو سال قهر بودن من دهنم سرویس شد انقد غصه خوردم شوهرم خیلی لجبازه امشب میگه ما با هم دعوا نداریم مادرت اینا میان برامون شر میکنن مگه من میرم خونشون که اونا بیان میگم خوب پس من چی من داغون شدم وسطتون میگه به مادرت بگو حرف زدن یاد بگیزه روانیم کردن

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی