2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم گشنش میشه اخرشبا کارمه کاش پیشم بودی واست درس میکردم ،دیشب سه نصف شب درس کردم شوهرم ازخواب ب ...

فداتو

مرسی عزیزم🌹🌹🌹

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
ها عامو شیرازم زیاده  چندبار خودم رفتم کوه چیدم اما خیلی وقته نخوردم

اها عزیز دلم خوب ،شیراز هم میگن خیلی زیاد داره

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
فداتو مرسی عزیزم🌹🌹🌹

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
خب پس چرا تاپیک زدی تو که از من بیحال تری تازه منکه غذا رو گازه هنوز نخوردم حس خوردن ندارم تنبلیم می ...

زدم ببینم چن تا همدرد دارم😂😂

زدم ببینم چن تا همدرد دارم😂😂

عاشقت شدم رفت مثل خودمی

شدم عینه نی نی ها نصف شیرش مونده بود با شیشه شیر خوردم..خودم خندم گرفته       &nb ...

نوش جونت دوستم

پیتزاوسیب زمینی سرخ کرده ونوشابه،چیپس پفک لواشک،هلو،هندونه انگور،خرما،آش امام... بیسکوییتم دلم میخوا ...

سالمی؟؟؟

احساس درد نمیکنی؟

سالمی؟؟؟ احساس درد نمیکنی؟

😂😂😂😂نه احساس ضعف دارم همچنان😂😂😂😂

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀