2777
2789
اگه نزدیک پریودت نیست قرص راینیتیدین بخور معدت اروم میشه،،اگه نزدیک پریودته ک طبیعیه

نه بابا عادیه

همیشه ی خدا گرسنمه

دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگ کوچولو اندازه عدس یکم بزرگتر داره 

اها اونکه اولشه یکم تلخه ؟ هرکدوم داری دم کنی خوبه

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من بهت قول میدم امشب تا صبح اسهالی

😂😂😂😂😂 نه باباعادت دارم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
نه بابا عادیه همیشه ی خدا گرسنمه

من خیلی وقتاگرسنگی کاذب دارم میخورم ولی سیرنمیشم قرص معده میخورم درست میشم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من خونه مامانمم دسشویی تو حیاطه صدای پارس سگ اومد میترسم برم‌ دسشویی دارم‌میترکمممم دلمم هلو میخواد ...

چ شرایط سختی😶

بیشتر تنده ها،حتما باید با نبات خورد بهرحال مرسی عزیزدلم

ایلام فت وفراونه منکه خیلی دوس دارم 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
نه دیگه نخور فکرکردم شام نخوردی ،والا من پلو خورش خوردم گشنمم نیس ،یه چیز سبک بسکوییت خوبه اگه داری

رفتم مغزه پیدا کردم

جاتون خالی

رفتم مغزه پیدا کردم جاتون خالی

نوش جونت خوب کردی کی حوصله گرسنگی داره مخصوصا ماکه تانصف شب بیداریم