2777
2789
عنوان

بنظرتون با نامزدم بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست
نامزدته یا دوست پسرت  ادمی ک هوس بازه تااخر همینجوره منم سه سال بایکی بودم تانامزدی پیش رفتیم ...

من از کجا بفهمم هوس بازه؟

الانم مث یسری پسرا هات نیست متعادله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آشنایی سنتی بوده آره احتمال داره بازم بره

اگه با شناخت کامل ازت انتخابت کرده بعد از آشنایی خودتون دو نفر، احتمالش کمه ولی صفر نیست

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

تاپيكي زده شد كه بكارت دختر مهمه؟ اكثرا گفتن پرده بكارت پرده شرافت و تجابت هست و دختري كه نداره هرزه هست ! اينجور افراد اينجا هم قاعدتا  بايد بگن بلانسبت همسر شما انسان شريفي نيستن ! كه البته چون زنان اين سايت اكثرا بر عليه هم نوعشون هستن ميگن به گذشته كاري نداشته باشين و همه مردا رابطه دارن! 

اما  فارغ از اينها نظرم اين هست كه اگر شما قبلا رابطه اي نداشتيد بهتره جدي درخصوص نامزدتون فكر كنيد ، خانم ها و آقايوني كه قبل ازدواج رابطه داشتن بهتر و راحت تر ميتونن گذشته همسرشون رو  درك كنن و هيچ إيرادي هم نداره 

اصلا اینطور نی که همه پسرا رابطه داشته باشن  این چرند خودت با کسی نبودی ؟اگه نبودی بزارش کنار ...

فردا میخواستم کتلت درست کنم😐

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
تاپيك كناري ميگفت دخترعمم كامل بوده اما بازم شوهرش خيانت كرده.

چمیدونم دیگه خواهر

تو چمیدونی

ما که تو رختخوابشون نبودیم

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
تاپيكي زده شد كه بكارت دختر مهمه؟ اكثرا گفتن پرده بكارت پرده شرافت و تجابت هست و دختري كه نداره هرزه ...

با رابطه های دوست دختراس مشکلی ندارم

ولی اونجا که یه شب با یه زن اینکارو کرده خیلی اذیتم میکنه