بابای من یه دنده ولجباز بهش میگم بابا این اشتباه کارت بازحرف خودشو انجام میده انگار نمیفهمه منطق نداره که اشتباه هست میدونه اشباه هست باز همونو انجام میده خوشبحال اونایی که باباشون اخلاق دارن منطق حالیشون میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عین مامان من تو همه کارای خونه ما باهم اختلاف نظر داریم و دعواااااا
ولی من بابام هست مامانم خیلی خیلی خوبه خداروشکر مامانم آینده رو درنظر میگیره حساب شده اگه مامانم نبود ما دست بابام نابود شده بودیم حالا خداروشکر که مامانم هست بابای من هیچی نمیفهمه انگار اوتیسم داره ولی بابام بیماری اعصاب داره قرص میخوره ول کرده
واااااا چه قدر عموت قدرنشناسه خب بابات باید بره هزینه ای که کمک کرده رو از عموت پس بگیره
نه بابا تازه طلبکارم هست میخواستیم ماشین بخریم بابام رفته بود بهش گفته بود یه ده تومنی بده من کم دارم گفته باشه اینا بعد که ماشین خریدیم گفت من نمیدم سر بابا م کلاه گذاشت کلا سر بابام کلاه بزرگی گذاشته