2777
2789
عنوان

دوقلوها چندهفتگی.....

437 بازدید | 60 پست

سلام دوقلوها معمولا چندهفتگی بدنیا میان؟مادرشوهرم میگفت معمولا دوقلوهارو زودتر زایمان میکنن مثلا هشت ماه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل تو دلم نیست نی نیامو ببینم چه شکلین اخه شبیه من یا باباشون ایشالللللا شبیه منم.یه دختر یه پسرن نی نیام

ایشالا هرکی چشم انتظاره دامنش سبز شه من خودم یکی از اون چشم انتظارا بودم،دوقلویی هم ارثیه مامانم و مادرشوهرم،البته دو دوره هم کلوموفین خوروم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
انشاالله که سر موقع باشه  ولی خیلیا زودتر بدنیا میان  امپول و شیاف استفاده میکنی؟؟

نه اصلا

دل تو دلم نیست نی نیامو ببینم چه شکلین اخه شبیه من یا باباشون ایشالللللا شبیه منم.یه دختر یه پسرن نی ...

واسه منم دعا میکنی؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
نه جاری من دوقلوداشت تاهفته اخرهم نزاییدبچه هاش فقط خیلی کوچولوبودن😍

وای😍کوچولو موچولو دوس دارم.

ولیومگه دوقلو رو طبیعی میکنن؟😨

نه اگه بارداری خوبی داشته باشی به موقع

استراحت توماههای اخرخیلی مهمه من زیاددیدم به نوقع بدنیامیان

اینهایی که ازاول لکه بینی وسرکلاژوایناشدن یادرددارن شایدزودتربشه

واسه منم دعا میکنی؟

حتما ایشالااااااا خیلی زود دامنت سبز میشه

وای😍کوچولو موچولو دوس دارم. ولیومگه دوقلو رو طبیعی میکنن؟😨

دکتر به من گفت

هفته ۳۶ سونو مکنیم ببینیم دوتاش سرشون پایین باشه طبیعی 😑

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اصلا دلت نخواد زودتر از موعد بدنیا بیان و از دکترت هم نخواه چون نارس میشن و مشکلات بعد خودشونو دارن بهتره تا نه ماه تو شکمت بمونن عجله نکن برای اینکه تو دلت میخواد ببینیشون اونا ضرر کنن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

منم مامانم هشت ماهگی زایمان کرد یه دختر یه پسر😍

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨