2777
2789
عنوان

شیاف پروژسترون رکتال یا واژینال

| مشاهده متن کامل بحث + 14137 بازدید | 17 پست
من دکترم پرسیدم گف فرقی نداره .هرجور راحتی حتی میگم روش نوشته خوراکی !!!!!میشه خورد!!!!! ب اینا نیس ...

از اونجا پرسیدم غذا چی بخوریم نخوریم چیزی نگفتن گفتن هر چی میخوردین همونو بخورین😂

ولی اینسری نشاسته حل کردم تو اب خوردم عسل ژل رویال میخورم هر روز یه قاشق فردام سیبزمینی ابپز میکنم میخورم

میگن این چیزا از لحاظ علمی ثابت نشده ولی حالا ضرری هم نداره تست میکنم دیگه.

شما بار چندم باردار شدی؟

از اونجا پرسیدم غذا چی بخوریم نخوریم چیزی نگفتن گفتن هر چی میخوردین همونو بخورین😂 ولی اینسری نشاست ...

بار اول .زیاد گرمی نخور خوب نیس .من ۴ ماه هفته ای ی روز رفتم از همه ای یو ای مثبتا پرسیدم کارایی ک کردنو و تحقیقاتم در نت و اینا ب این نتایج ک بت گفتم رسیدم 😆ک خودمم ۱۰۰ در صد رعایت کردم و شکر خدا مثبت شد ..توام رعایت کن دکتر منم گف هیچ رژیم و اینایی نیس زندگی عادی تو کن اما اینا چیزای بود ک هم خودم هم بیشتر مثبتا رعایت کردن و ی چیز دیگه (بیخیاااااالی)من کلا خودمو مشغول کردم دیگه سپردم ب خدا صلوات میگفتم و اسنرس نداشتم بدترین چیز استرسه انشاالله ک زودی مامان بشی❤

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فست فود نخور دست شویی زور نزن .بعد ۳ روز استراحت من خودم کارامو کردم غذا بپختم بیرون و گردش رفتم .اما ۳ روز کلا فقط برا سرویس بلند شدم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍