2777
2789
عنوان

چیکار کنم شکمم توی دو ماه آب بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 40 پست
میوه میخوری . ناشتا سویق جو بخوری احساس ضعف نمیکنی

سویق سنجد رو قبل صبحانه میخورم برا تامین کلسیم بدنم

خیلی نتیجه میده. ناخنهام محکم شده. تار مو هام رو هم از نازکی درآورده 

ولی سویق جو طعمشو دوست ندارم

نهار رو ترک کردم ۴ ساعت قبل اذان ظهر صبحانه توووووپ میخورم دیگه تا مغرب گرسنه نمیشم ولی بازم وزنم ...

نون اندازه کف دست بخور

حتما برو باشگاه، شنا، پیاده روی

سویق جو بخور

خیار، هویج،کلم باایناسیرکن خودتو

برنج فقط یه کفگیر

قرص زیره و لیمو باریج اسانس بخر از داروخانه بی ضرره خوبه.

صبح ناشتا تو یه لیوان آبه ولرم ۲ ق خاکشیر+ ۲ ق ابلیمو+۲ق گلاب بریز و بخور خیلی موثره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق سنجد رو قبل صبحانه میخورم برا تامین کلسیم بدنم خیلی نتیجه میده. ناخنهام محکم شده. تار مو هام ر ...

اگه میخوای لاغر شی باید سویق چاق کننده مثل سنجد و گندم نخوری 😅

اگه هر دوتون سویق سنجد رو دوماه مصرف کنید قبل اقدام 

احتمال دوقلوزایی بالا میره و کلی خاصیت داره . من خودم سه ماه آخر بارداری خوردم واسه وزن جنین و تامین کلسیم و ویتامین د .

اگه میخوای لاغر شی باید سویق چاق کننده مثل سنجد و گندم نخوری 😅 اگه هر دوتون سویق سنجد رو دوماه مصر ...

دوقلو😀

چه بهتر

چندسال جلو میفتم  که دیگه به فکر حاملگی بعدی نیستم😉

دوقلو😀 چه بهتر چندسال جلو میفتم  که دیگه به فکر حاملگی بعدی نیستم😉

اگه تل گرام داری برو به کانال 

@daftareayatollahtabrizian

کانال اصلیه . هم واسه لاغری و هم بارداری نکاتشون رو رعایت کن .

بنده خودم از مشاورهای سایت 

Darooeslami

مشاوره گرفتم و تلفنی خرید کردم . آدرسشون هم تو سایته . حضوری هم یکی از آشناها خرید کرده .

دوقلو😀 چه بهتر چندسال جلو میفتم  که دیگه به فکر حاملگی بعدی نیستم😉

دخترم دو ماه بیست و چند روزشه .

باید بهت بگم نمیدونی داری راجع به چی حرف میزنی😆

تازه دختر من ماشاءالله جزو نی نی خوب هاست .

دخترم دو ماه بیست و چند روزشه .  باید بهت بگم نمیدونی داری راجع به چی حرف میزنی😆 تازه دختر م ...

دختر منم آروم بود که به فکر بچه دوم افتادم

کلاً سایلنت بود

همش دعاش میکردم که اجازه میداد بهم که شبا تا صبح بخوابم حتی شب اول که به دنیا اومده بود

دختر منم آروم بود که به فکر بچه دوم افتادم کلاً سایلنت بود همش دعاش میکردم که اجازه میداد بهم که ش ...

عزیززززم .

فکر کردم تجربه اوله .

ولی باز هم بزرگ کردن دو تا بچه با هم سخته . 

دختر کوچولوت چند سالشه ؟