2777
2789
عنوان

سفر به وان ترکیه زمینی

447 بازدید | 24 پست

سلام دوستان .ما به امید خدا داریم میریم وان ولی هتل رزرو نکردیم خیلی استرس دارم بچه ام ۴ سالشه .با ماشین خودمون میریم .کسی هست کمکم کنه ممنون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش واسه چیش میرید ..حالا یکبار خوبه ولی هیچی نداره

من استانبول رفتم ولی الان حساب کردیم خیلی گرون میشه .حتی خود ایرانم بری سفر در حال حاضر هزینه خیلی در میاد خواستیم تجربه کنیم 

من استانبول رفتم ولی الان حساب کردیم خیلی گرون میشه .حتی خود ایرانم بری سفر در حال حاضر هزینه خیلی د ...

واسه تجربه یکبار خوبه ..جاهای دیدنیشو برید ..مرزی رازی هم نزدیک تره ..هتل الیت و هیلتون خوبه ..مرز هم بین 9 تا 4 بازه ..ولی بازرگان یکسره هست

واسه تجربه یکبار خوبه ..جاهای دیدنیشو برید ..مرزی رازی هم نزدیک تره ..هتل الیت و هیلتون خوبه ..مرز ه ...

اتفاقا از رازی میخواهیم بریم اگه اون هتلهایی که گفتید جا داشته باشن حتما میریم .مرسی عزیزم 😘

از اینجا بخواهیم رزرو کنیم خیلی گرون در میاد دوستای ما هفته پیش رفتن هتل ۴ ستاره شبی ۵۰۰

نه اونقدر فرقي نداره ازينجا يا اونجا ،شوهرم هر دوبارم از تهران رزرو كرد با ماشين خودمونم رفتيم كلا الان سفرا نسبت به قبل گرون شده 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰