2777
2789

دارم میرم بیمارستان

خواهشاً برام دعا کنید هم اینکه راحت باشه و اذیت نشم،هم اینکه دعا کنید بارداری های بعدیم به سلامتی و دلخوشی باشه....

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

اگه حدود دوماهه اصلا کورتاژنکن اشتباهه یه لیوان اب زرشک بخور خودش دفع میشه من این کارو کردم باکورتاژاحتمال اسیب به رحم وجودداره 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کورتاژ نکن چون ممکنه لوله هات اسیب ببینه مال من بدون دارو دفع شد فقط ی لیوان زعفرون و نبات دم ک ...

صبح کلی زعفران و عسل دم کردم خوردم ولی اثر نکرده

کورتاژ نمیکنم ان شاالله ،با دارو دفع میشه،دعا کنید هم برای الانم هم برای ایندم

غصه نخور منم کورتاژ کردم اولیو پوچ بود اصلا اذیت نشدم الانم دو تا بچه دارم

الحمدلله رب العالمین

برام خیلی خیلی دعا کن

اگه حدود دوماهه اصلا کورتاژنکن اشتباهه یه لیوان اب زرشک بخور خودش دفع میشه من این کارو کردم باکورتاژ ...

کورتاژ که خوبه رحمو براش تمیز میکنن و بعدشم بدون خونریزی و مکافات 

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
الحمدلله رب العالمین برام خیلی خیلی دعا کن

نترس عزیزم ان شالله بعد یه مدت دوباره باردار میشی .منم هفته پیش این موقع بیمارستان بودم برا سقط اول بهم قرص دادن ظهرش و این موقع این ساعت تو نوبت کورتاز بودم.بعدش همش فکرت درگیرشه اما میگذره

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت