2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایش من سال تا سالم دلم تنگ نمیشه براش😑

خخخخخخخخ..داداش منم همیطوری بود،الان جفتمون توعقدیم خوب شدیم باهم..فقط گاهی وقتا ی بحثی باهم میکنیم

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
چطور دلت میاااد این حرفو بزنی !!  بالاخره داداشته

اگه ببینی چه رفتار بدی میکنه باهام توام همینو میگفتی میگم که یه داداش دیگه دارم ۳سال ازم بزرگتر انقد باهم خوبیم که حد نداره ولی این فوقالعاده بد دهنه 😑

جای مهربونی نذاشته از ته دلم خوشم ازش نمیاد واقعا😕

خدا کنه بره سربازی تا قدرش را بدونی هرروز گریه کنه و توهم براش گریه کنی

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
زن مگ نقل و نباته ک براش بگیرن یا ی اپشن برا ادم شدن پسرا؟    

فک کنم بد گفتم. منظورم اینه بره مستقل شه مسولیت بیاد گردنش سعی میکنه عاقلانه تر رفتار کنه. پسرا تو مجردی کله خرابن. داداشمم اینجوری بود حالا ی درجه پایینتر

خدا کنه بره سربازی تا قدرش را بدونی هرروز گریه کنه و توهم براش گریه کنی

سربازی رفته اون موقع سنمون کمتر بود باهم بهتر بودیم الان بزرگ شدیم سایه همو با تیر میزنیم😂

داداش من زور میگفت بهم هی غر غر میکرد

۵ساله عروسی کردم هفته ای ۴ بار میاد خونم شبم میمونه انقد محبت میکنه واس خودم و پسرم لباس و اسباب بازی میخره میاره..همچی درست میشه باورکن

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...