2777
2789
عنوان

جواب دندون شکن به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5302 بازدید | 93 پست
میگفتی آمار مارو چطور دارین 

ديگه مادر شوهره هميشه تو راه پله وايميسه ببينه كي دعوا ميكنيم با شوهرم كشتي ميگيرم زود درو باز ميكنه خندون فكر ميكنه دعوا كرديم كلا هميشه گوشش رو درمونه چند بار درو باز كرديم  ديديم يكي بدو بدو رفت پايين خيلي دخالت ميكنه قبلا براش درد دل ميكردم كله فاميل ميفهميدن اصن يه وضعيه 

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این اهمیت دادن نیس،اذیت کردنه.لحن هر حرفی کاملا مشخصه مدام بچمو با نوه ی دیگشون مقایسه میکنن ...

اره خوب مقایسه کردن جالب نیست ، اما ببین شما یه راه طولانی داری پیش رو تا انشالله بزرگ شدن بچتون ، به هر حرفی واکنش نشون بدی دیگه توانی برات میمونه نه جونی تا از اعصابی تا از زندگیت و بچت لذت ببری ، همین قدر که خودت بپذیری بچه ها متفاوت هستن کافیه ، حالا بقیه مدام بگن ، شما اگر اعتماد بنفست رو حفظ کنی همه چی به مرور زمان حل میشه بدون اینکه نیاز باشه دائم  جواب بدی 

سلام😊 

یه سال عید تو پذیرایی خونه مادر شوهرم اینا همه نشسته بودن . همه فامیل بودن حتی خاله های شوهرم . 

داماد شوهرم از من پرسید خب امسال عید کارو کاسبی چطور بود؟ (چون مغازه داشتیم)

من گفتم خداروشکر خوب بود. 

مادرشوهرم یهو پرید وسط گفت عههههههه پس کارو کاسبیتون خوب بود من چندوقت پیش زنگ زدم گفتم پول ندارم تعارف هم نزدین که بهم پول بدین؟

از اینکه جلوی جمع این حرف و زد خیلی بهم برخورد . 

چون ما هر وقت پول داشتیم بهش کمک میکردیم . 

بعدشم اون یه موقعی به من گفته بود که خودمونم خیلی پول نیاز بودیم 😐

منم یهو یه جرقه زد به مغزم🤔 جلوی همه گفتم ببیخشین اون موقع که شما بهم گفتین من خودمم خیلی پول نیاز بود . مگه نمیدونستی تموم النگوهامم فروخته بودم تا پسرت دماغشو عمل کنه 😖😖😖

اینو که گفتم یه سکوتی حکمفرما شد همه از جمله مادرشوهرم ساکت شد و دیگه حرفی واسه گفتن نداشت😐

دلم نمیخاست اینو جلو جمع بگم ولی خودش باعث شد🤨

من فقط تو اين زمينه ميتونم بگم كه يبار مادر شوهرم جلو زنايه ديگه خواست ضايعم كنه گفت چرا غسل نميكني ...

از کجا می دونست همیشه جنبی؟😶🙄😶😶

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

من بودم میگفتم عیب نداره اوناییم که گردن گرفتن همش گردنشون کجه تو زندگی دیگران 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
عزیزم بگو بردمش بهداشت گفتن قدووزنش خیلب نرماله خداروشکررررررر

تا حالا در جواب همه ی نظراتشون گفتم من تو چندتا سایت و اپلیکیشن و مقاله خوندم و چک کردم دیدم پسرم نرماله

خودشون میدونن که اهل مطالعه ی زیادم

خب معلومه که روی جز به جز بچم دقت میکنم و حساسم اما بچم واقعا طبیعی و نرماله

این حرفاشون اعصابمو بهم میریزه

اره خوب مقایسه کردن جالب نیست ، اما ببین شما یه راه طولانی داری پیش رو تا انشالله بزرگ شدن بچتون ، ب ...

نه اعصاب میمونه نه جون تا از بچت و زندگیت لذت ببری ، اون بالا یخورده قاطی پاتی شده😁😁

سلام😊 
ببخشید چققققدر مادر شوهرت بیشعوره حتا از مادر شوهر منم بیشعورتره!!!

خيلي بيشعور تر از مادر شوهرته معلومه 😂خود بيشعورم استعفا داده در وجود اين ٢٤ گوشي دستشه بدمو ميگه همه از من بدشون بياد جالبيش اينه عمم هستش همش جلو جاريم ميگه راحت باش جلو محمد(شوهر من) مثل داداشته 

بعد پشت سرش بهم ميگه حواست به جاريت باشه با شوهرت رابطه داره 

من😕

شوهرم🙄

جاريم🙀

كلا خرافاتيه 

باورش نميشه شوهرم ٧ سال عاشقانه ميپرستتم😻

ما از سفربرگشته بودیم چنتا لباس خواب گرفته بودم وسایلا رو تخت مادرشوهرم اومد بالا منم اینا رو برداشتم از جلوش حالا داشت تک تک خریدا رو چک میکرد.فرداش بشوهرم گفته بود ناراحت شدم زنت وسایلا رو از جلوم برداشته بعدم بخودم گفت منم گفتم من مسایل اتاق خوابمو بمامانمم نمیگم گفت حالا نشونمم میدادی من نگاه نمیکردم!!!!من زن فضولی نیستم مثلا تا الان حتی نپرسیدم راه جلوگیریت چیه!!!!😳😳😳منم هیچی نگفتم فقط دوتا شاخ از کله م زد بیرون...چی میشد گفت واقعا؟!

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
از کجا می دونست همیشه جنبی؟😶🙄😶😶

نيستم حموم من بالاست ميخواد ضايعم كنه كلا ولي خب من كم نميارم هميشه ميگه زبون دراز بهم بخاطر شوهرم صبوري ميكنم 

اره خوب مقایسه کردن جالب نیست ، اما ببین شما یه راه طولانی داری پیش رو تا انشالله بزرگ شدن بچتون ، ب ...

ممنونم عزیزم

اتفاقا خداروشکر اعتماد به نفس بالایی دارم و همه اینو روحساب مغرور بودنم میذارن

ولی من اهمیت نمیدم

میدونی چون واقعا تو کار و زندگی کسی هیچ دخالتی نمیکنم توقع ندارم یه حرفو صدباااار بهم بزنن و دخالت کنن

هیچ کس از مادر شوهر من پست تر و بیشعور تر نیست تو دنیا...هر چی تاپیک مادرشوهری میخونم بازم مال خو‌دم بدتر از همست 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
ما از سفربرگشته بودیم چنتا لباس خواب گرفته بودم وسایلا رو تخت مادرشوهرم اومد بالا منم اینا رو برداشت ...

من بودم میگفتم فکر نمیکردم این موضوع ذهن شمارو تا این حد درگیر کرده باشه وگرنه میگفتم واقعا