2777
2789
عنوان

جواب دندون شکن به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5302 بازدید | 93 پست
اصلا آدم حساس و خاله زنکی نیستم من واقعا ولی در مورد بچه از وقتی که به دنیا اومده در حال حرف زدن و ...

مثل قوم عنتر الزمان خانوم یکسره چرا اینجاش کجه اونجاش راسته دیوانه ام کرده بخدا

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نوشه دوسش داره شاید از رو دوست داشتن بگه😐

کسی که نوه شو دوست داره طاقت نمیاره یک ماه نبینتش و حتی زنگم نزنه حالشو بپرسه

و بعد از یک ماه ده دقیقه که دیدش چنین واکنشایی نشون بده عوض عشق کردن و بازی کردن با نوه ش

مرسی از راهنماییتون♥️ من همیشه همینطور بودم اما با خودم احساس کردم شاید داره زیاده روی میشه در حرف ...

هزار ماشالله به شما😍😍👏👏هیچ کس از خوب بودن آگاهانه ضرر ندیده باور کنید ، ما وقتی ضرر میبینیم که ضعف خودمون رو ترس های خودمون رو میزاریم به حساب خوب بودن ، جایی گه واقعا باید حقمون رو میگرفتیم ترسیدیم و ساکت بودیم ولی گفتیم احترام بوده ، اینجور خوب بودن ضرر میرسونه ، ولی اینکه من از موضع قدرت در حالی که میتونم کاری یکنم به اختیار خودم برای حفظ حرمت ها برای خانوادم و از همه مهم تر برای خدا بی احترامی نکنم ، خدا هم تمام برکاتش رو برای ما نازل میکنه ، این حرف من نیست حرف حضرت زهرا هست که میفرمایند* کسی که بین خود و خدا رو اصلاح کنه ، خدا میون اون و بنده ها رو اصلاح میکنه .*

یه سکوت یه لبخند یه حرف خوب برای رضای خدا ، باعث میشه یه دنیا نور و شادی به زندگیتون باز بشه ، دست های خدا ، تدبیر خدا بالاتر از هر تدبیری هست

سلام😊 
خيلي بي حيان و بيشعور

آره خیلی

به بارم مادرشوهرم توجمع به شوهرم گفت شبا چیکارمیکنید که دیر می خوابید

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
با اینکه اصلا آدم پرحرف و فضولی نیستم اما اینا همش در این باره فضولی منو میکنن یک ماه بوده بچمو ندی ...

خوب اگر بعد از یک ماه ندیدن، الان داره میگه که تغییر نکرده با هر چیزی به نظرم توجه کن، چون مادر همش بچه اش رو میبینه و تغییرات رو متوجه نمیشه ولی کسی که دیر به دیر میبینه کامل متوجه تغییرات میشه 

به جای جبهه گرفتن، خودت دقت کن و ببین که اگر واقعا مشکلی هیت سریع اقدام کن

دختر من کف پاش صاف بود ما متوجه نشدیم ولی مامانم و مادرشوهرم از راه رفتنش فهمیدن، بردیم دکتر، کفش داد یکسال پا کرد الان بهتر شده 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
آره خیلی به بارم مادرشوهرم توجمع به شوهرم گفت شبا چیکارمیکنید که دیر می خوابید

بگو همون كاري كه تو كردي شوهرمو اووردي دنيا🙄

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
بی تربیت پس چرا پسرشو داماد کرده بود؟؟؟؟؟؟؟

بیشترازاینکه حس کنم عروسشم احساس میکردم هوو ش هستم 

مدام در نزده ویواشکی میومد تواتاق که مچمونو بگیره اونم خواست خدا بود یه بارم نتونست

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من
بگو همون كاري كه تو كردي شوهرمو اووردي دنيا🙄

🤣🤣🤣🤣🤣

ایول یه باردیگه بگه همینو میگم

خوب اگر بعد از یک ماه ندیدن، الان داره میگه که تغییر نکرده با هر چیزی به نظرم توجه کن، چون مادر همش ...

نه بابا بچم همه چیزش نرماله

این نوه ی دیگشو میبینه که مامان باباش سه برابر من و شوهرمن و وزن تولدشم بیشتر بوده

هی با اون مقایسه میکنه بچه ی منو

خب هرکی یه جوره

🤣🤣🤣🤣🤣 ایول یه باردیگه بگه همینو میگم

والا بقران مادر شوهرم ميگه اندازه ٢ تا لنگ كفش زبون داري حيا نداري گفتم حلالزاده به عمش ميره غريبه كه نيستيم جيگر😂😹

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
نه بابا بچم همه چیزش نرماله این نوه ی دیگشو میبینه که مامان باباش سه برابر من و شوهرمن و وزن تولدشم ...

خدا نگه دار بچه ات رو، ولی باز هم دقت کن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
والا بقران مادر شوهرم ميگه اندازه ٢ تا لنگ كفش زبون داري حيا نداري گفتم حلالزاده به عمش ميره غريبه ك ...

🤣🤣🤣🤣

قربون دهنت

بخدا این حساسیتا همش از نی نی سایته

من هیچ مشکلی نداشتم الان کلی حساس وحاظر جواب شدم .همش از نی نی سایته ولی خوبه جدیدا جوابشونو میدم خود خوری نمیکنم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم